Prima scoala privata la Brasov – Scoala Jules Verne

Am avut zilele trecute deosebita plăcere să trec pragul unei porți, de curând deschise și să vizitez prima școală privată din Brașov, Școala Jules Verne. Am descoperit cu mare entuziasm, o clădire amenajatăconform ultimelor standarde, săli de clasă prietenoase, dotate cu mobilier modernși aparatură IT de ultimă generație. Am descoperit o sală de mese spațioasă și o curte însorită, perfectă pentru educarea copiilor, încă de mici, asupra importanței practicării sportului.

Cu alte cuvinte, Școala Jules Verne întrunește toate standardele și condițiile la care ar trebui să funcționeze, în prezent, o instituție de învățământ din România indiferent daca este privata sau de stat.

În ceea ce privește oferta educațională, aceasta presupune un program zilnic de 8 ore, două mese și o gustare, asigurate în sistem de catering, activități extrașcolare, derulate în colaborare cu cluburi de renume din Brașov și bineînțeles, toate materialele educative și rechizitele necesare derulării procesului educativ.

Tin sa precizez faptul ca aceasta prima scoala privata a pornit cu o oferta in cele trei limbi traditionale ale Brasovului, Romana, Germana si Maghiara, avand pentru fiecare limba cate o clasa 1.

Doresc să felicit sincer inițiatorii acestui proiect,  Școlii Jules Verne, pe care o vom sprijini, încurajând educațiade elită în orașul nostru.

Așteptăm cu mare interes rezultate excepționale și numai acțiuni și activități pe măsura standardelor la care se ridică școala.

Mult succes!

Mai multe poze aici.

 

Scrie-mi aici părerea ta