Am sărbătorit “Ziua Europei” în Piața Sfatului

Mace-poze-(5-of-8)

Dragi brașoveni,

Luni a fost o zi foarte specială pentru noi toți, așa că am vrut să marchez acest lucru organizând un eveniment dedicat chiar în inima istorică a orașului nostru, în Piața Sfatului, marcând în același timp și intrarea echipei FDGR în cursa electorală. Alături de colegii mei, am celebrat acest moment prin împărțirea de baloane roșii, reprezentative pentru sărbătorirea Europei în inima României, cu gânduri bune, speranță și idei de viitor către toți brașovenii care au fost prezenți acolo.

Fiind “Ziua Europei”, am avut surpriza plăcută ca în Piața Sfatului să nu fim singurii care sărbătoresc, deoarece i-am întâlnit și pe cei de la Institutului Regiunilor Europene care au organizat și ei, de asemenea, un eveniment dedicat acestei zile. Ca în ultimii trei ani, sub patronajul Institutului Regiunilor Europene și reprezentați de coordonatorul pentru România, domnul Tănase Tudor, evenimentul acestora a cuprins baloane albastre, reprezentând Uniunea Europeană, și o fanfară care a intonat imnurile Uniunii Europene și pe cel al României. Cu toate acestea, întâlnirea celor două evenimente – lansarea FDGR și sărbătoarea de Ziua Europei – a fost o coincidență fericită, și sunt fericit că am putut bucura, până la urmă, brașovenii de toate vârstele.

Noi, Forumul German din Județul Brașov, pornim în această cursă ca organizația culturală și politică a minorității germane din Brașov, dar și ca o casă politică pentru oricine își dorește o alternativă la partidele politice ale momentului. Noi suntem o alternativă reală la administrația coruptă din Brașov și ne dorim să facem ca acest oraș să fie unul modern, dezvoltat și cu adevărat european. Personal, aș vrea să văd că toate comunitățile din România trăiesc la standarde cu adevărat europene, mai ales Brașovul, pe care suntem pregătiți să-l ducem în Europa: nu doar formal, ci prin proiecte reale și sigure pentru cetățenii săi. Astfel de proiecte am inclus noi, Forumul German, în Programul nostru politic, ce conturează viziunea noastră pentru un Brașov European. O administrație eficientă trebuie să fie în primul rând corectă și neândoielnică, iar Forumul German vine exact cu această alternativă reală la administrația coruptă din Brașov.

Cu ocazia acestei zile, ca de fiecare dată când am ocazia, am putut sta de vorba din nou cu brașovenii, discutând și aflându-le părerile despre modul în care orașul nostru este administrat si despre problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi aici. Totodată, am profitat de vremea frumoasă și, alături de colegii din Forum, ne-am făcut multe poze acolo, pe care le puteți vedea aici, mai jos.Fiți alături de noi pentru un Brașov European! Cu noi mergi la sigur!

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi
Candidat la funcția de Primar al Municipiului Brașov din partea FDGR

Scrie-mi aici părerea ta