Brașovul NU vrea sa devină ”Capitala Europeană a Corupției”.

Dragi brasoveni,

Astazi in sedința de Consiliu Local Brașov am avut o interpelare referitoare situației nemaiîntalnite in orașul nostru, prin care conducerea, adica Primarul George Scripcaru si Viceprimarul Adina Durbaca sunt inculpați in procesul inițiat de catre DNA Brasov pentru infracțiunile de corupție prin care au pagubit bugetul local.

Astfel, concuram cu mare sanse sa fim desemnati Capitala Europeana a Coruptiei, titlu care nu ne aduce onoare ci mai degraba o defăimare majoră atat in țară cat și in străinătate.

Prin interpelarea mea l-am informat atât pe domnul Primar Scripcaru cât si pe doamna Viceprimar Durbacă,ca singura șansa prin care am putea reveni la normalitate ar fi ca amândoi sa-și depuna de urgentă demisiile, pentru binele orasului si pentru buna funcționare a aparatului executiv al Primariei.

Ma intreb oare cum poate să accepte un partid politic de marimea si importanța PNL-ului acest derapaj major, mai ales ca ei au inițiat primii un decalog al integritații si doresc sa dea populației un semnal de reformă politică prin combaterea corupției si a nepotismelor.

Nu astept personal un raspuns de la ei ci îi rog ca raspunsul sa-l dea brașovenilor.

Cu repspect pentru Brasov si brasoveni
Cristian Macedonschi
Consilier Local din parte Forumului German.

Cele mai recente comentarii

Scrie-mi aici părerea ta