Brasovul prezent la Targul de Turism din Varsovia 2013

În perioada 28-30 noiembrie am reprezentat judeţul Braşov la Târgul de turism din Varşovia.

Mii de polonezi au aflat de oferta noastra de iarna si de vara si sunt convins ca datorita pariciparii noastre la acest targ vom creste anul viitor numarul de turisti din Polonia cu cel putin 20 %.

Ne-am facut multi prieteni in Polonia
care ne vor vizita in urmatorii ani

Mare interes au aratat atat agentiile cat si vizitatorii individuali pentru oferta de primavara-vara ei fiind atrasi atat de cultura si natura cat si de cetatiile si bisericile fortificate din triunghiul Brasov-Sighisoara-Sibiu.
Am ramas surprins cati dintre ei ne salutau in limba romana si cati cunoasteau orasele noastre dar in special Transfagarasanul.

Domeniul schiabil Braşov a fost privit cu interes, dar să nu uităm că Austria este mult mai aproape de Polonia decât România.

Cea mai mare atractie pentru ei insa este combinatia intre mitul lui Dracula si viata lui Vlad Tepes.

Prin intermediul acestui comunicat tin sa-i multumesc pentru implicare doamnei Ruxandra Ana, coordonatoarea biroului de turism al Romaniei in Polonia, care este braşoveancă si promoveaza exemplar Romania.

Standul Romaniei la TT Warsaw 2014

Standul Romaniei a fost apreciat de toata lumea iar drept urmare, organizatorii, l-au si premiat in cadrul festivitatii de premiere in prima zi a targului.

La initiativa doamnei Ruxandra Ana vom organiza în primăvară info-tripuri la Braşov cu jurnalisti importanti şi reprezentanţi ai marilor agenţii de turism din Polonia.

Prin implicarea deosebită a Excelenţei Sale, domnul ambasador Ovidiu Dranga şi a biroului ICR (Institutul Cultural Român) din Varşovia, ziua României a fost sărbătorită emoţionant, tânârul violonist de talie mondială Alexandru Tomescu onorându-ne cu prezenţa şi încântându-ne cu sunetele divine ale unei viori Stradivarius.

Am profitat de ocazie sa-l invit pe Alexandru Tomescu la Brasov pentru a sustine un concert alaturi de Filarmonica Brasov.

Interse mare acordat Brasovului pe standul Romaniei.

Încă o dată subliniez că participarea nostră la Târgul de turism din Varşovia a fost un succes deosebit care a a creat un pod turistic intre cele doua tari si a pus bazele colaborarii turistice cu partenerii polonezi.

Preşedinte APDT Braşov
Christian Macedonschi

Scrie-mi aici părerea ta