Buna dimineata, Ma bucur foarte mult ca s-a luat atitudine impotriva …

Comment on Casa Naţională de Asigurări de Sănătate trimite decizii greşite pe bandă rulantă by Ramona.

Buna dimineata,

Ma bucur foarte mult ca s-a luat atitudine impotriva acestor abuzuri, ca nu le pot numi altfel.
Sunt si eu printer acesti “datornici”, intre timp am primit si scrisoare de executare silita, de ce, pentru ca figuram ca “neplatitor de CAS??” cand eu platesc dintotdeauna, iar daca am nevoie de servicii medicale, trebuie s ale platesc sau nu pot beneficia de ele pentru ca nu exista instrumentar adecvat.

In orice caz mi se pare un FURT acest lucru, daca nu ai alte venituri decat dobanda de la banca sa ti se ia CAS.
Ce am putea face pentru a abroga aceasta lege si multe altele, se pare ca acest CAS trebuie platiti din orice, care este logica?
Am fost si eu la acest ghiseu de la parterul blocului, unde am stat o ora si jumatate, apoi s-a terminat programul, a doua zi am revenit si am cerut informatii, am intrebat unde exista acest birou, normal nu exista, am intrebat cum pot sa fac sa aflu de ce sunt chemata, somata, executata , mi s-a spus ca trebuie sa stau la coada de 5 ore.
Noroc cu domnul de la paza care m-a indrumat spre secretariat unde am depus o cerere si am fost asigurata ca e o greseala? care va fi remediate a doua zi.
Am sunat anterior la toate numerele de telefon, la care nu raspunde nimeni, cand am intrebat de ce nu raspunde nimeni la telefoane, doamna de la CAS a dat din umeri si nu mi-a raspuns la nicio intrebare.
Tocmai de aceea le-am scris pe Facebook, pe site-ul official, la televiziuni, bineinteles nimanui nu ii pasa.

Felicitari domnule Macedonschi pentru ca va pasa si faceti ceva. Daca putem abroga legea ar fi excellent, ce puteti face in acest sens?
Multumesc,

Ramona Georgescu