Contribuția şi lucrul meu cu oameni din sfere de activitate foarte diferite s-a concretizat în acțiuni atât în sfera economică, socială, cât și politică.

Proiectele mele de referință sunt următoarele:
– Oktoberfest Brașov 2009, 2010, 2011, 2012 și 2013
– Conferința hotelieră și de turism din Transilvania (Brașov) 2009, 2010 și 2011
– Târgul de Crăciun Brașov 2009 și 2010
– Turnirul Cetăților Brașovene 2010, 2011, 2012 si 2013 la cetățile Brașov, Râșnov, Făgăraș, Bran și Feldioara.
– Am propus igienizarea zonei cetății si a tampei împreună cu colegii din FDGR

Împreună cu membrii Clubului Economic am avut numeroase acţiuni de colectare de jucării şi haine pentru copiii din familiile cu posibilităţi reduse. De asemenea, împreună cu Clubul Economic German, conducerea Consiliului Județean și reprezentanții diasporei românești, am ajutat la încheierea parteneriatului Nürnberg – Brașov, iar la ora actuală lucrăm la parteneriatul Bayreuth – Făgăraș.

În calitate de președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Turismului (APDT Brașov), am participat, în diferite țări, la târguri și evenimente în vederea promovării Brașovului si am reusit sa readuc Brasovul pe loc fruntas in atragerea de turisti domestici si straini

Nu în ultimul rând, menţionez că sunt membru în Forumul German din Brașov și în Clubul Economic German, folosindu-mi notorietatea pentru a atrage investiții străine în Brașov, pentru ca orașul nostru să redevină un reper european, prin multiculturalitatea sa.


Pagina este în construcție.