(Comunicat de presă) Cristian Macedonschi participă la Târgul de Joburi din cadrul Zilelor Avantgarden 3 la Brașov

Brașov, 2 iunie 2016

Cristian Macedonschi, Consilier Local și candidat la funcția de Primar al Municipiului Brașov din partea Forumului German participă astăzi, 2 iunie a.c., la Târgul de Joburi din cadrul Zilelor Avantgarden 3, organizat de compania Maurer Imobiliare în cartierul brașovean.

La acest Târg de Joburi vor fi prezente principalele companii din domenii diverse, de la cel bancar, până la industrie, retail, IT și domeniul hotelier. O mare parte dintre companiile prezente, precum și organizatorul evenimentului, Maurer Imobiliare, fac parte din Clubul Economic German (DWK).

Cristian Macedonschi, membru al Clubului Economic German, susține proiecte ce contribuie la dezvoltarea economică a Brașovului și a inclus în programul său politic pentru Primăria Brașov o viziune economică integrată, ce pornește de la oportunitățile educaționale și are ca obiectiv pe termen mediu și lung transformarea Brașovului în capitala economică a României. “Experiența mea ca antreprenor mă va ajuta să fiu un Primar antreprenorial, care înțelege și susține cu adevărat această resursă atât de importantă pentru noi toți. Voi fi prezent la Târgul de Joburi pentru a discuta cu oamenii care vor să muncească în Brașov și cu tinerii care caută posibilități de a rămâne acasă,” a declarat Cristian Macedonschi.

Târgul de Joburi face parte din evenimentul Zilele Avantgarden 3 2016, programat între 30 mai și 5 iunie, în cartierul ridicată de Maurer Imobiliare. Clubul Economic German Brașov este o organizatie non–profit în­ființată de societățile cu capital german din zona Brașov. Prioritatea Clubului este schimbul regulat de experiență între com­paniile membre. Se pune accent pe co­laborarea cu autoritățile locale și alte or­ganizații de afaceri, pentru a oferi suport membrilor săi.

Cristian Macedonschi este Consilier local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România din anul 2012, iar în prezent candidează pentru funcția de Primar al Municipiului Braşov.

www.cristianmacedonschi.ro

Scrie-mi aici părerea ta