Fotbal, toleranță, fair play, intelegere intre natiunile europei.

Conferința de presă a Forumului German Brașov din 22.07.2013

Afisul evenimentului din Gaflenz

Afisul evenimentului din Gaflenz

La conferința de presă de luni 22 iulie s-a discutat participarea copiilor de la clubul de fotbal Corona la Saptamana Tineretului European de la Gaflenz.

Vestea bună de azi este că 3 echipe de copii de la clubul de fotbal Corona Brașov vor pleca la Gaflenz pentru un campionat european de fotbal mai deosebit. De ce mai deosebit, pentru că, pe lângă sport, se pune foarte mare accent pe concepte europene importante, cum ar fi toleranța, fair play-ul și relațiile dintre țări. Campionatul se va desfășura între 31 iulie și 4 august.

Țara noastră a fost invitată să participe la acest eveniment de către Excelența Sa, Ambasadorul Austriei la București, dl. Michael Schwarzinger. Ne bucurăm mult de invitație, deoarece este foarte important pentru copiii noștri să se cunoască, să comunice și să lege prietenii cu copii din alte țări.

Evenimentul este subvenționat de catre organizatori si sponsori acestuia, mai puțin costurile de transport și o taxa 40 de Euro de copil, copiilor se va asigura cazarea si 3 mese pe zi pe tot parcursul evenimentului.

Romania reprezentata de Corona Brasov la Gaflrenz 2013

Am încheiat spunând că doresc pe această cale să le mulțumesc d-lui Liviu Lupu, Presedintele Clubului Corona, și d-lui Primar Scripcaru care au fost de acord să susțină costurile proiectului; doresc de asemenea să-i mulțumesc Primarului din Gaflenz, pe care îl cunosc, este un om deosebit, care trăiește pentru fotbal și pentru copii.
FDGR va sponsoriza la rândul său evenimentul, noi le vom cumpara celor 40 de copii participanți câte un tricou oficial al campionatului. De asemenea, le vom întoarce invitația celor de la Gaflenz, cu ocazia Campionatului European de Fotbal pentru Copii, care va avea loc în august la Brașov.

Le urăm mult succes micilor fotbaliști de la Corona, să înceapă cu dreptul, să înscrie goluri frumoase și să lege cât mai multe prietenii.

Scrie-mi aici părerea ta