Macedonschi invită toți brașovenii la evenimentul cu profil economic “HOTSPOT Brașov”, organizat de Revista DeBizz și România Durabilă

Comunicat de presă

Miercuri, 27 aprilie a.c., Cristian Macedonschi participă în calitate de Președinte al Smart City Brașov la dezbaterea organizată la Brașov de Revista DeBizz și România Durabilă pe tema principalelor direcții de dezvoltare ale economiei locale. Evenimentul se va desfășura la Hotelul Kronwell, începând cu ora 18:30. Printre invitați se numără și Ciprian Băncilă (Prefectul Județului Brașov), Serge Durand (General Manager Airbus Helicopters România), Horațiu Țepeș (CEO Bilka România), Alina Popescu (Co-Managing Partner Maravela & Asociații), Alexandru Tănase (Partener CITR Brașov) și Bartha Biborka (Sales Ambassador Kronospan România). Evenimentul va fi moderat de către Daniel Apostol, cunoscut jurnalist economic.

Evenimentul se va desfășura sub forma unei dezbateri pe tema problemelor de actualitate cu care se confruntă mediul de business din Brașov și a soluțiilor de dezvoltare economică adoptate de autoritățile locale, domeniul de expertiză al lui Cristian Macedonschi, actual Consilier Local din partea FDGR și candidat la Primăria Brașov. Premiza de la care pornește acest eveniment este aceea că în Brașov, a șaptea economie județeană a României, dispariția centrelor industriale de tradiție a făcut loc unui număr important de investiții private de succes, topul celor mai mari business-uri din Brașov fiind dominat, în prezent, de companii cu capital majoritar german. În plus, în Brașov s-au dezvoltat în ultimii ani și mai multe business-uri controlate de antreprenori români.

Printre temele specifice abordate în cadrul dezbaterii se vor număra: “Brașov, centru economic și financiar reprezentativ pentru Regiunea de dezvoltare Centru”, “Infrastructura, principalul suport de dezvoltare regional”, “Turismul, obiectiv strategic de dezvoltare”, “Soluții inteligente de dezvoltare a comunitații, colaborarea dintre public și privat” și multe altele. Cu această ocazie, Cristian Macedonschi va face referire la puncte cheie din programul său de guvernare locală pentru Brașov.

“Dezbaterea acestor teme de actualitate trebuie să implice atât mediul de afaceri, cât și pe cel politic, fără a lăsa în urmă societatea civilă. Schimbul de idei și atragerea unor soluții concrete din partea tuturor actorilor sociali este cheia prin care vom reuși să punem Brașovul pe harta economică a Europei,” declară Macedonschi.

Pentru participarea la conferință, înregistrările se fac prin intermediul site-ului Revistei DeBizz.

Cristian Macedonschi este Consilier local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România din anul 2012, iar în prezent candidează pentru funcția de Primar al Municipiului Braşov.

INVITATIE_RO_mail-Copy

Scrie-mi aici părerea ta