Maine votam pentru urmatorii 4 ani

FOTO - Liviu Chirica

FOTO – Liviu Chirica

Dragi Prieteni,
Dragi Brasoveni,

incep aceasta scrisoare cu un indemn pe care cu siguranta l-ati mai auzit in ultimele zile.

Este foarte important sa mergeti la vot, este un drept pe care l-am castigat si ar fi pacat sa nu ne folosim de el. Mersul la vot este acel minim de patriotism de care trebuie sa dam cu totii dovada iar numai o prezenta mare la urne da si legitimitate celor care ne vor conduce in urmatorii 4 ani.

Am avut un an cumplit.

Alegeri locale, referendum de demitere a presedintelui, si acum alegeri parlamentare.

De atatea scrutine nici proiectul de buget al tarii nu s-a facut inca si este prima oara ca intram intrun an nou fara a avea proiectul de buget facut.

Ar trebui sa invatam din aceste lucruri si sa dam cu totii dovada de patriotism si devotament iar 2013 sa fie un an in care toti politicienii indiferent de culoare politica sa se dedice readucerii tarii noastre pe un curs de dezvoltare.

Cele trei piloane principale si strategice pe care se sprijina o tara sunt:

SANATATEA, INVATAMANTUL si SIGURANTA.

In acest sens fac apel la voi, cei care maine decid cu stampila in mana sa aleaga in primul rand cu RATIUNEA si sa se gandeasca la binele tarii nu la interese personale sau de partid.

Pentru mine personal, din punct de vedere al importantei este INVATAMANTUL pe primul loc iar impreuna cu deputatul Forumului German, Prof. Ovidiu Gant, fost director de scoala, ne vom implica in acest sens, nu numai pentru invatamantul in limba germana.

Copii nostrii trebuie sa primeasca o sansa reala de a fi educati si formati la nivel european deoarece ei sunt viitorul nostru iar pe umerii lor se va sprijinii pe viitor, ROMANIA.

Cel de-al doilea pilon de importanta strategica in ROMANIA este SISTEMUL DE SANATATE.
Acesta trebuie reformat si modernizat ca toti cetatenii tarii sa aibe acces si sa se simta in siguranta din punc de vedere a sanatatii.

Tatal meu, dumnezeu sa-l odihneasca in pace, era un doctor dedicat pacientului si toata viata a fost ghidat de juramantul hipocratic depus in facultate.

Acesta este motivul pentru care am incredere in general in doctori iar maine cand voi merge la vot, in special in prietenul meu Dr. Marius Neculoiu care s-a hotarat sa ne reprezinte in Senatul Romaniei si sa lupte pentru o reforma adevarata in sistemul sanitar.

De aceea dragi brasoveni deoarece sunt convins ca este necesara REFORMA SISTEMELOR de INVATAMANT si SANATATE voi vota la CAMERA DEPUTATILOR cu INIMA ADEVARATA, cu Prof. OVIDIU GANT de la FORUMUL GERMAN si la SENAT cu RATIUNEA, cu Dr. MARIUS NECULOIU de la PNL (USL).

Va doresc un sfarsit de saptamana frumos, sa mergeti la vot si dupa sa va bucurati de o duminica de iarna excelenta impreuna cu cei dragi.

Cu drag si respect

Christian Macedonschi

Cele mai recente comentarii
  1. mace

Scrie-mi aici părerea ta