Martin, ursulețul F.O.T.E. BRASOV 2013

Îmi face o deosebită plăcere să vi-l prezint pe Martin, ursulețul F.O.T.E. Martin este foarte mândru deoarece a fost numit mascota oficială a competiției. Este însă și puțin dezamăgit. Se pare că nu i se acordă atenția cuvenită unui mic ambasador blănos al sporturilor de iarnă.

Pe bună dreptate, Martin se consideră un personaj însemnat. El este reprezentant F.O.T.E – cea mai importantă competiție sportivă din România în 2013; mai mult, e rudă apropiată a ursului carpatin, unul dintre simbolurile noastre naționale recunoscute.

Martin a luat așadar legătura cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Brașov (APDT) pentru a rectifica situația. APDT a răspuns rapid la apel și a comandat special realizarea unor ursuleți suvenir, după chipul și asemănarea lui Martin.

Și pentru că ambasadorul F.O.T.E. merită mereu ce e mai bun, mascotele sunt lucrate manual de către artizani iscusiți din Transilvania. Menirea lor este să reprezinte o mică amintire pentru turiștii care vor vizita în această perioadă zona noastră. Un memento al șederii lor în frumosul Brașov, un prilej de discuții cu prietenii și familia și mai ales un motiv să revină cât mai curând înapoi.

Închei acest mesaj, citându-l pe Martin însuși: „De abia aștept să înceapă jocurile, să admir și să încurajez sportivii! Sper să ne vedem cu toții pe pârtie. Să știți că prietenii mei de la APDT au realizat 500 de ursuleți suvenir (in prima faza) – sunt sigur că toți își vor găsi foarte curând stăpâni fiind foarte valorosi datorita faptului ca suntem editie limitata.”

Scrie-mi aici părerea ta