3. Că şi’or luat toţi hoţii maşini, asta o mai …

Comment on Masini in zona istorica “Dupa Ziduri”, cum comentati? by Meluş Negrescu.

3. Că şi’or luat toţi hoţii maşini, asta o mai înţeleg, că doar ce era să’şi ia neamul prost procipsit peste noapte…
Dar că vor acum să termine şi cu unul din cele mai frumoase oraşe, respectiv una din cele mai valoroase zone istorice, p’asta n’o mai înghit: vrei cu maşină? Du’te cu dânsa unde vrei, numa’ nu peste oraşul meu!
Există drumul de pe Calea Poienii, care coboară direct în Schei.

Meluş Negrescu Also Commented

Masini in zona istorica “Dupa Ziduri”, cum comentati?
Asta ca să nu mai spun că au greşit chiar şi adevăraţii stăpâni ai oraşului (pe vremea când Braşovul nu era încă un oraş…orfan) atunci când au hotărât demolarea celui mai mare şi mai impresionant bastion, Bastionul Curelarilor – pe locul căruia se află azi Casa Baiulescu.


Masini in zona istorica “Dupa Ziduri”, cum comentati?
– După Ziduri nu e doar o “frumoasă promenadă”, ci unul din locurile cele mai reprezentative ale Braşovului, pe care ca atare multe oraşe din lume şi l’ar dori:
– începând cu colţul verde cel vast din spatele Liceului Aprily Lajos (sacrificat de nişte iresponsabili pentru o…parcare ordinară), continuînd cu arcadele şi Graft-ul din mijloc, ca să nu mai spun de zidul propriu zis şi de casele-monumentale intercalate…Totul, firul şerpuit al apei, podeţele de lemn, pădurea uriaşă ce s’apleacă peste trecător, numeroasele guri de peşteri, Turnul Alb şi Turnul Negru, başca uriaşele stânci pe care stau – şi nu ştim cât o să ma rămâie dintrânsele dupe toate dinamitările de rigoare…
– izul apei?! mă tem să nu’i duceţi dorul când vom fi sufocaţi nu de izul ci de’a dreptul de duhoarea de infern a carburanţilor arşi; ca să nu mai spun că apa nu mai e nici pe departe atât de spurcată cum era în urmă cu 25 de ani.
– ce contează câţi trecători sunt?!
În sfârşit, atrag atenţia că la noi e un obicei: ca într’un fel să arate proiectul şi în cu totul altfel…realizarea lui: care în majoritatea zdrobitoare a cazurilor este mult mai mizerabilă. Ca atare eu garantez cu capul că se va alege praful şi pulberea de tot ceea ce este acolo de sute de ani.


Masini in zona istorica “Dupa Ziduri”, cum comentati?
2. Eu nu înţeleg: cine sun consilierii care au subscris la ideile acestui vandal: în zona de După Ziduri nu are ce căuta nicio mega parcare şi nicio autostradă – decât la nebuni!


Recent Comments by Meluş Negrescu

Am sărbătorit “Ziua Națională a României” la Pforzheim
V-am trimis cererea de mai sus pentru ca în caz că sunteți întrutotul de acord cu conținutul, să o trimiteți la rândul dvs și-n numele dvs. la destinatarul cu pricina. Mulțumesc și să auzim de bine!


Cu ce ne-au greșit bordurile Brașovului? Dar cetățenii care plătesc pentru ele?
Apropo de schimbarea bordurilor de granit cu bordurile astea ale lui Videanu care se fac ca biscuiții în 2-3 ani, voi face un denunț la DNA: e vorba de banii mei. Punct.


Cu ce ne-au greșit bordurile Brașovului? Dar cetățenii care plătesc pentru ele?
Văzând cu câtă aplicațiune sunt furați de Scripcaru pe toate planurile, brașovenii l-au ales din nou ca primar. Ba eu unul mă și mir că încă nu a băgat dinamită și buldozerele lui Butuza pe Aleea După Ziduri ca să termine și cu asta.


Oamenii importanţi nu trebuie uitaţi niciodată. Am comemorat trecerea în nefiinţă a eroului-martir Liviu Cornel Babeş
Care Parc Titulescu?! Acolo unde a stat monumentul ostașului sovietic care ne-a adus…comunismul în cinstea căruia Liviu Babeș și-a dat foc?!
Drept pe culmea Tâmpei, în locul Coloanei lui Arpad – acolo este locul (monumantului) lui Liviu Babeș.
Ce-o fi așa de greu să facem și noi un monument asemănător cu cel al lui Isus din Rio de Janeiro?!
Iar drept pedeapsă pentru alegerea unei străzi ordinare cu blocuri pentru atribuirea numelui martirului nostru, locația care va purta în viitorul apropiat acest nume va fi…Piața Sfatului.
Punct.

PS Îl rog pe d. Macedonski să deschidă de pe acum un cont pentru:
– noul monument al lui Liviu Babeș
– organizarea unui concert comemorativ anual, pentru care muzică (inedită și special compusă) este…berechet:

https://soundcloud.com/melosnegros/caliniana

„Last Hymn”: https://www.facebook.com/melusnegrescu/posts/1234942406532506?pnref=story


Brașovul NU vrea sa devină ”Capitala Europeană a Corupției”.
Din păcate cei doi nu au niciun motiv ca să își depună mandatele pentru că acțiunile DNA sau mai exact ale Codruței, nu suntdecât un fel de joc de glezne, zis wrestling, adică praf în ochii prostimii pentru astuparea gurii cârtitorilor.
Și spun asta nu din capul meu ci din experiența dosarelor majorității celorlalți pedeliști începând cu Udrea, Cocoș și terminând cu capo di tutti capi, Traian Băsescu.
Ori nu vedeți că acest organism unic în Europa, care se cheamă DNA, în loc să-l trimită în judeactă pe Scripcaru pentru cel mai ordinar tun, cel cu Patinoarul Olimpic, umblă cu tot felul de aiureli gen dosarul Tetkron, etc?!
Atâta timp cât Codruța nu va fi scoasă din fruntea DNA, bătaia asta de joc pe față, va continua la infinit.
Mai ales că mai nou, toată presa și postăcimea marinărească a dezlănțuit o nouă campanie de…beatificare a acesei impostoare.