Oficial, m-am înscris în campania electorală!

Cristian-Macedonschi-FDGR-Primar-Brasov

Dragi brașoveni,

Oficial, ieri m-am înscris în campania electorală și mă bucur să fiu candidatul FDGR și reprezentantul dumneavoastră în lupta pentru Primăria Brașov!

Cu mii de semnături pentru funcția de Primar, pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean, in total peste 11.500, anul acesta, împreună cu toți colegii din Forumul German începem campania electorală cu un start foarte bun și cu multă încredere și speranță în noi și în valorile pe care le promovăm.

Îmi doresc un Brașov puternic, care să fie un motor de dezvoltare, modernizare și prosperitate pentru toți locuitorii săi. Împreună cu partenerii mei din Forumul German, voi lua atitudine pentru a face din Brașov un oraș și mai cinstit, un oraș care își respectă cetățenii și care are grijă de siguranța lor mai presus decât orice.

Mulțumesc tuturor celor care au semnat pentru mine și pentru Forumul German în aceste zile! Sprijinul și suportul pe care ni l-ați oferit, stimați brașoveni, contează foarte mult pentru noi, iar toate mesajele dumneavoastră de susținere și sugestie au fost citite și luate în considerare în programul nostru pentru Brașov. Le mulțumesc tuturor prietenilor si colegilor care sunt lângă mine în această campanie și care, de altfel, au făcut posibilă intrarea mea și a Forumului German în această cursă electorală, prin ajutorul oferit la strîngerea semnăturilor neceare înscrierii.

Îmi doresc ca această campanie să se desfășoare cinstit, cu bun simț și în parametrii impuși de lege.

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi
Candidat la funcția de Primar al Municipiului Brașov din partea FDGR

Cele mai recente comentarii
  1. Werner Götz

Scrie-mi aici părerea ta