Oktoberfest Brasov sustine turneul international de tenis de pe Olimpia: Selgros – Future

Ieri am participat in calitate de sponsor si partener din partea Oktoberfest Brasov si sustinator al sportului brasovean la conferinta de presa organizata de Federatia Romana de Tenis reprezentata de domnul George Cosac si de Selgros avandu-l ca reprezentant pe presedintele companiei, domnul Alexandru Vlad.

Afisul oficial al Selgros Futures la Brasov desfasurat pe baza de tenis Olimpia

Afisul oficial al Selgros Futures la Brasov desfasurat pe baza de tenis Olimpia


Conferinta de presa a competitiei Selgros Futures organizat pe baza sportiva Olimpia Brasov.

Conferinta de presa a competitiei Selgros Futures organizat pe baza sportiva Olimpia Brasov.

Pe terenurile de tenis Olimpia-Brasov s-a nascut Oktoberfest Brasov in 2009 si a fost de bun augur pentru Clubul Economic German dar si pentru Brasov devenind in 6 ani cel mai mare evenimet de gen din Romania si una din atractiile principale ale Brasovului.

Ma simt foarte onorat ca am avut ocazia sa stau la masa alaturi de organizatori si sa dovedesc prin parteneriatul cu Oktoberfest Brasov implicarea sociala si sportiva la Brasov.

Unchiul Hans promovand sportul alb la Brasov

Unchiul Hans promovand sportul alb la Brasov


Alaturi de George Cosac, Presedintele Federatiei Romane de Tenis si Alexandru Vlad, Presedintele Selgros Romania sustin tenisul brasovean.

Alaturi de George Cosac, Presedintele Federatiei Romane de Tenis si Alexandru Vlad, Presedintele Selgros Romania sustin tenisul brasovean.


Aici pe Olimpia am avut si primul meu contact cu sportul alb avandu-i ca antrenori in anii 70 pe vestitii Ion Tiriac si Günther Bosch urmati dupa plecarea lor de Somu. De atunci inima si sufletul mi-au fost asociate cu acest loc de vis al Brasovului.

Baza sportiva Olimpia Brasov care sa afla la bazele muntelui Tampa dar si in imediata vecinatate a Bastionului tesatorilor este probabil cea mai frumoasa baza de tenis din lume cu o culisa de vis si cu o priveliste asupra centrului istoric brasovean care iti taie respiratie de frumusete.

Doresc sa le urez mult succes tuturor participantilor dar sper ca un tanar Brasovean sa castige competitia si sa-i fie rampa de lansare in lumea internationala a tenisului.

Video – Conferinta de presa Selgros-Futures:

“În perioada 31 august – 6 septembrie, la arena Olimpia din Braşov se desfăşoară turneul internaţional de tenis ,,Futures Selgros Cup”, turneu din categoria ITF Futures, dotat cu premii în valoare totală de 10 mii de dolari. Printre jucătorii prezenţi la acest turneu se numără şi românii Victor Crivoi, Dacian Crăciun, Luca Tatomir sau Alexandru Luncanu. De asemenea, au fost acordate patru Wild Card-uri unor tineri jucători români, componenţi ai loturilor naţionale : Vlad Andrei Dumitru, George Botezan, Valentin Vanţă, Nicolae Frunză. Principalul favorit este Mario Martinez, din Spania. Astăzi, în prezenţa preşedintelui FR Tenis, George Cosac, al directorului turneului, Dumitru Hărădău şi al reprezentanţilor sponsorilor, a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal, în proba de simplu masculin. Şi tot astăzi s-au desfăşurat ultimele meciuri din calificări, astfel încât taabloul a fost completat.

Cele mai interesante meciuri ale primului tur, la simpu masculin, sunt : M.Martinez (Spania)– Gleb Alekseenko (Ucraina), Colin Van Beem (Olanda) – Antonio Massara (Italia) şi Teodor Dacian Crăciun – V. Antonescu.” a scris pentru infobrasov – Dorin Duşa

Cu repect pentru Brasov si Brasoveni
Christian Macedonschi
Consilier Local din partea Forumului German la Brasov

Cele mai recente comentarii

Scrie-mi aici părerea ta