Proiectul de responabilitatea socială “Respectă natura” are panouri produse de Elmas Braşov!

Dragi Brasoveni,

vă prezint un proiect de mediu cu o mare responabilitate şi implicare socială care va fi realizat în colaborare cu prietenii şi colegii mei de la “Prietenii pădurilor din România”.

Alaturi de Florin Nan Presedintele Asociatiei Prietenii Padurilor

Alaturi de Florin Nan Presedintele Asociatiei Prietenii Padurilor

Este vorba de o continuare a proiectului de igienizare şi salubrizare a zonelor verzi ale Braşovului pe care îl cunoaşteţi. În acest proiect este implicat Forumul Democrat German Brasov, Asociatia de Promovare si Dezvoltare Turistica, Tineretul Liberal si Prietenii Padurilor.

Vă amintiţi de acţiunile noastre de stângere a gunoaielor din zonele verzi ale oraşului. Am fost pe După Ziduri şi pe Dealul Straja de unde am “cules” tone de mizerie! Implicarea celor de la Asociaţia “Prietenii pădurilor din România” condusă de Florin Nan şi Mihai Mihu a fost exemplară.

Astăzi au sosit şi 20 de panouri, tip pancardă realizate pentru acest proiect de firma Elmas din Braşov. Acestea sunt inscripţionate cu textul “Respectă natura! Ea nu este coşul tău de gunoi”! Acest proeict va continua iar cei de la Prietenii Pădurilor au şi o surpriză. O mostră de implicare civică şi educaţională.
În curând vor avea un curs, în şcolile braşovene care să sensibilizeze şi să educe copiii în spiritul dragostei şi respectului faţă de natură!

Cu Florin Nan si Mihai Mihu de la Prietenii Padurilor

Cu Florin Nan si Mihai Mihu de la Prietenii Padurilor

Cu Respect pentru Brasov si Brasoveni

Cristian Macedonschi

Scrie-mi aici părerea ta