Trecerile subterane / supraterane sunt costisitoare și incomode (sau chiar …

Comment on Propun decalogul siguranței în traficul brașovean pentru că viteza mașinilor în orașul nostru depășește cu mult media europeană by Matei Gall.

Trecerile subterane / supraterane sunt costisitoare și incomode (sau chiar imposibil de folosit) pentru o largă categorie de persoane: bătrâni, invalizi, persoane cu cărucioare sau bagaje voluminoase (mai ales la gară!) etc. Și se vor găsi destui care să traverseze neregulamentar și în aceste zone…

Matei Gall Also Commented

Propun decalogul siguranței în traficul brașovean pentru că viteza mașinilor în orașul nostru depășește cu mult media europeană
De acord cu propunerile dv. (poate mai puțin pct. 9; radarele fixe sunt reperate și șoferii se obișnuiesc să micșoreze viteza doar acolo). Importante sunt controalele (radare mobile, inclusiv pe străduțe unde se impune limitarea la 30 km/h).
Aș mai adăuga îmbunătățirea parcărilor și sancționarea celor care parchează neregulamentar. Nu înțeleg de ce această sursă de venit (bani din abonamente și amenzi) nu este valorificată de primărie (mai ales că s-a investit destul de mult în acest sector).
Subscriu demersului dv. Mult succes!