Reacții după emisiunea de aseară, la Antena 3. Am dus mai departe mesajul brașovenilor

Emisiunea la care am fost prezent cu o seară în urmă, la Antena 3, alături de colegul meu Werner Braun, a generat numeroase reacții din partea oamenilor care îmi sunt alături, însă una dintre ele m-a impresionat foarte mult. În dimineața aceasta, m-am întâlnit cu o doamnă în vârstă, de mare bun simț, la Primărie, vizibil fericită că ne-a urmărit la televizor și că ne întâlnim în persoană.

Doamna pe care am întâlnit-o mi-a confirmat că am făcut foarte bine menționând problema lipsei apei calde în Brașov la televizor, căci aceasta îi afectează foarte puternic.

Este bine, însă același timp este și rușinos faptul că acum întreaga țară știe ce se întâmplă la Brașov din cauza corupției și din cauza iresponsabilității actualului Primar. Este îngrozitor pentru acești oameni faptul că au fost uitați în văltoarea unei campanii electorale lipsite de viziune.

Doamna pe care am întâlnit-o mi-a mai spus că îi este milă de copiii mici care nu au cum să se spele în condiții bune și că deja au început să apară boli în grădinițe și școli. Este inadmisibil ca într-un oraș atât de mare, atât de frumos și atât de muncitor să nu putem asigura oamenilor un serviciu fundamental.

Apa_bv

Am fost la Antena 3 să le vorbesc brașovenilor despre proiectele mele și să-i asigur că le înțeleg problemele și îmi doresc din inimă să le rezolv. Dacă nu se va putea să o rezolvăm pe plan local, voi lupta să o duc la un nivel mai mare.

Mai târziu, am participar, la Camera de Comerț, la o dezbatere despre ce înseamnă un oraș inteligent, un oraș puternic din punct de vedere economic, un oraș modern și civilizat dar, din punctul meu de vedere, nu putem vorbi despre orașe moderne și inteligente când astăzi, în anul 2016, există oameni care nu au apă caldă în casă. Este rușinos și inacceptabil pentru orice administrație locală să existe așa ceva, să permită să se întâmple așa ceva cetățenilor săi.

Acest lucru trebuie să se schimbe, iar o alternativă a actualei administrații este cea mai bună variantă.

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi
Candidat la funcția de Primar al Municipiului Brașov din partea FDGR

Scrie-mi aici părerea ta