Să aveţi un Crăciun frumos şi fericit!

Dragi braşoveni!

Vă doresc din toată inima să aveţi un Crăciun frumos, îmbelşugat şi fericit! Fie ca săbătorile de iarnă să vă aducă în inimi tihna de care aveţi nevoie, iar mândria că locuiţi într-unul din cele mai frumoase, civilizate şi europene oraşe din România să nu vă părăsească niciodată.
image
De noi depinde ca Braşovul să devină etalonul lucrului bine făcut în Transilvania de Sud.

Am crescut şi m-am format într-un ecumenism cu totul aparte aşa cum doar în Braşov poţi întâlni. Am copilărit în Şchei şi am fost licean la Şaguna. Am prieteni saşi, români şi maghiari. Nu a contat niciodată că eram evanghelici, ortodocşi, catolici sau romano-catolici. Spiritul Crăciunului era acelaşi pentru toţi.
Ne bucuram împreună şi îl cinsteam împreună în iubire şi înţelegere.

A fost un an bun pentru Braşov. Consecvent programului electoral şi … firii mele, m-am implicat în promovarea oraşului cu energie, profesionalism şi dragoste. Am reuşit înfrăţirea cu Nurnbergul, serbarea Zilei Europei pe 9 mai la Braşov, demararea proiectului Muzeului Aeronautic şi Spaţial, un muzeu unic în ţară. Am iniţiat dezbaterea publică prin care braşovenii s-au declarat împotriva distrugerii promenadei După Ziduri prin amenajarea unei artere rutiere cu tunel la baza dealului pe care se află celebrele turnuri de apărare, Alb şi Negru.
Ultima “isprava” a mea de suflet din acest an a fost serbarea alaturi de brasoveni a celor 50 de an trecuti de la inaugurarea drumului nou de Poiana cu ocazia caruia s-a lansat si manualul de istorie Brasoveana “50 de Ani drumul nou de Poiana” scris de domnul Arhitect Gruia Hilohi si a carei prefata a fost semnata de domnul Inginer Alexandru Filipescu, proiectat sef al drumului la acea vreme.

Doar împreună, putem reuşi în 2015 să avem un oraş civilizat şi prosper aşa cum merităm. În calitate de Consilier Local din partea F.D.G.R.(Forumul German) şi preşedinte Asociatiei de Promovare si Dezvoltare a Turismului in Judetul Brasov vă asigur de tot efortul şi disponibiliatea mea, din respect pentru Braşov şi braşoveni.

La mulţi ani, frumoşi! Frumoşi şi mândri, dragi braşoveni.
Al dumneavostră,

Christian Macedonschi

image

Scrie-mi aici părerea ta