Update 1 iunie 2020: între timp, Scripcaru a reușit să …

Comment on Susțin petiția Grupului de Inițiativă Pro Șchei by melosnegros.

Update 1 iunie 2020: între timp, Scripcaru a reușit să le-o tragă și de data asta brașovenilor în general și scheienilor în special, astfel că după ce a susținut cu tupeul lui de muscă că habar nu are nimic de săpăturile barbare de pe Coasta Vacii, firma dezvoltaatorului Verhoiannis „American Dream” a câștigat în instanță dreptul de a continua săpăturile pentru blocuri, Primăria alegându-se și cu o amendă de 2,7 milioane de euro, plătiți bineînțeles, tot de proștii care l-au ales pe penalul Scripcaru de 4 ori la rând. Vezi: bzb.ro/stire/pentru-coasta-vacii-la-tribunal-a137860

Recent Comments by melosnegros

Am sărbătorit “Ziua Națională a României” la Pforzheim
V-am trimis cererea de mai sus pentru ca în caz că sunteți întrutotul de acord cu conținutul, să o trimiteți la rândul dvs și-n numele dvs. la destinatarul cu pricina. Mulțumesc și să auzim de bine!


Cu ce ne-au greșit bordurile Brașovului? Dar cetățenii care plătesc pentru ele?
Apropo de schimbarea bordurilor de granit cu bordurile astea ale lui Videanu care se fac ca biscuiții în 2-3 ani, voi face un denunț la DNA: e vorba de banii mei. Punct.


Cu ce ne-au greșit bordurile Brașovului? Dar cetățenii care plătesc pentru ele?
Văzând cu câtă aplicațiune sunt furați de Scripcaru pe toate planurile, brașovenii l-au ales din nou ca primar. Ba eu unul mă și mir că încă nu a băgat dinamită și buldozerele lui Butuza pe Aleea După Ziduri ca să termine și cu asta.


Oamenii importanţi nu trebuie uitaţi niciodată. Am comemorat trecerea în nefiinţă a eroului-martir Liviu Cornel Babeş
Care Parc Titulescu?! Acolo unde a stat monumentul ostașului sovietic care ne-a adus…comunismul în cinstea căruia Liviu Babeș și-a dat foc?!
Drept pe culmea Tâmpei, în locul Coloanei lui Arpad – acolo este locul (monumantului) lui Liviu Babeș.
Ce-o fi așa de greu să facem și noi un monument asemănător cu cel al lui Isus din Rio de Janeiro?!
Iar drept pedeapsă pentru alegerea unei străzi ordinare cu blocuri pentru atribuirea numelui martirului nostru, locația care va purta în viitorul apropiat acest nume va fi…Piața Sfatului.
Punct.

PS Îl rog pe d. Macedonski să deschidă de pe acum un cont pentru:
– noul monument al lui Liviu Babeș
– organizarea unui concert comemorativ anual, pentru care muzică (inedită și special compusă) este…berechet:

https://soundcloud.com/melosnegros/caliniana

„Last Hymn”: https://www.facebook.com/melusnegrescu/posts/1234942406532506?pnref=story


Brașovul NU vrea sa devină ”Capitala Europeană a Corupției”.
Din păcate cei doi nu au niciun motiv ca să își depună mandatele pentru că acțiunile DNA sau mai exact ale Codruței, nu suntdecât un fel de joc de glezne, zis wrestling, adică praf în ochii prostimii pentru astuparea gurii cârtitorilor.
Și spun asta nu din capul meu ci din experiența dosarelor majorității celorlalți pedeliști începând cu Udrea, Cocoș și terminând cu capo di tutti capi, Traian Băsescu.
Ori nu vedeți că acest organism unic în Europa, care se cheamă DNA, în loc să-l trimită în judeactă pe Scripcaru pentru cel mai ordinar tun, cel cu Patinoarul Olimpic, umblă cu tot felul de aiureli gen dosarul Tetkron, etc?!
Atâta timp cât Codruța nu va fi scoasă din fruntea DNA, bătaia asta de joc pe față, va continua la infinit.
Mai ales că mai nou, toată presa și postăcimea marinărească a dezlănțuit o nouă campanie de…beatificare a acesei impostoare.