Trebuie combatuta coruptia la Brasov

Dragi Brasoveni,

am primit astazi un mesaj de la un cetatean care m-a dezamagit profund mai ales ca Brasovul a anuntat fastuos acum cateva zile ca este cel mai sigur oras turistic din Romania.

Impart cu voi acest mesaj ca sa va spuneti si voi parerea iar maine o sa iau masurile necesare si voi informa conducerea Politiei Locale Brasov.

“Daca se poate sa luam cateva masuri D-nule Macedonschi in privinta asta :INADMISIBIL PENTRU BRASOVENI !!!
Fratilor, azi am iesit la o terasa pe Republicii in Brasov si am vazut o Cersetoare (tiganca) cu 4 puradei dupa ea care se baga in fata trecatorilor ss ii dea bani. La un moment dat am vazut ca i-a abordat o 2 POLITISTI COMUNITARI (un barbat si o femeie), i-a tras de-o parte ( eu am zis ca gata, cel putin ii duce de acolo), m-am uitat curios sa vad ce le face, sau daca ii alunga macar, am vazut cum cersetoarea a bagat mana in buzunar de le-a dat ceva (mai mult ca sigur o parte din banii castigati) , ei au luat s-au intors cu spatele de au plecat si au lasat-o in pace ea venind iar printre mese la terase sa cerseasca ….. am ramas ca la dentist CU GURA CASCATA !! Am zis ca macar atat pot sa fac sa scriu aici ce am vazut poate vede cineva care poate sa ia vreo masura ….Sa nu mai zic de tiganusii ce ce te vaneaza in parcari in centru zona parcului si Postei sa le dai “dreptul” ca parchezi in locul unde ei iti arat ca e liberi, apoi daca nu le daisa nu te mire ca-ti gasesti masina zgariata; iar de faza asta cineva o sursa sigura mi-a spus ca sunt mana-n mana cu oamenii de la parcare, cei care “Urmaresc bonurile de pe bordul masinilor parcate sa le puna amenda in geam daca e cazul”….

Concluzie : D-nilor politisti comunitari si parcagii, poate inteleg ca nu va ajunge salariul ce-l aveti (ca poate mai mult nu meritati ) ,dar mai bine cautati-va altceva de munca si lasati oameni capabili sa-si faca treaba cum este normal pentru acest oras inca frumos si turistic”

Va rog si pe voi sa-mi semnalati orice caz de coruptie pe strada fiindca nu ne putem permite sa inchidem ochii la astfel de cazuri!

Daca nu combatem coruptia la fiecare nivel nu vom reusi sa devenim cel mai sigur oras turistic din Romania.

http://newsbv.ro/2014/04/29/brasovul-singurul-oras-din-tara-care-din-2015-va-avea-eticheta-de-oras-turistic-sigur/

Cu respect pentru Brasov si Brasoveni
Christian Macedonschi
Consilier Local
Forumul German Brasov

Sustin lupta impotriva coruptiei la Brasov

Sustin lupta impotriva coruptiei la Brasov

Scrie-mi aici părerea ta