Dragi Brasoveni,

la inceputul mandatului meu la Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Judetul Brasov, Apdt Brasov, in anul 2009, mi-am propus oficial targetul de a atinge in judet nostru numarul de 1 Milion de turisti in anul 2013.

Ma bucur sincer, chiar si daca este numai “NEOFICIAL”, ca am ajuns sa atingem acesta cifra la finele anului 2012 insemand astfel ca mandatul meu a fost indeplinit.

Profit de acesta ocazie sa le multumesc colegilor mei, tuturor colaboratorilor si operatorilor din turismul judetean care au crezut in acesta tinta si au sustinut activitatile asociatiei atat in tara cat si in strainatate dar in special doresc sa multumesc conducerii al Consiliului Judetean Brasov, care a sustinut financiar aceste demersuri in perioade financiare grele, Clubului Economic German, care prin implicarea si sustinerea proiectelor turistice au contribuit la acest succes si nu in ultimul rand Univesitatii Transilvania Brasov prin implicarea exemplara a Facultatii de Alimentatie Publica si Turism, care a fost tot timpul alaturi de noi.

APDT Brasov va incepe anul 2013 in forta si in parteneriat cu Primaria Brasov care a aderat prin votul Consiliului Local Brasov la asociatie profitand de cel mai mare eveniment sportiv a anului 2013 din Romania, F.O.T.E. sa promovam destinatia Brasov ca destinatie de excelenta in Transilvania turistica.

Fac un apel catre toti operatorii de turism din judet sa se implice si mai mult in dezvoltarea turistica a judetului in perfectionarea seviciilor turistice si sa adere la APDT Brasov deoarece avem nevoie de sustinerea mediului privat in toate demersurile noastre.

http://www.bizbrasov.ro/2012/12/14/brasovul-a-sarit-neoficial-de-un-milion-de-turisti/

Scrie-mi aici părerea ta