Prima initiativa de laudat pentru F.O.T.E

Citind articolul scris de catre ce de la newsbv.ro va marturisesc ca ma bucur sincer pentru fiecare elev care are sansa si va participa ca spectator la Festivalul Olimpic al Tineretului European si recomand profesorilor de sport sa mearga cu elevii la competitiile din cadrul F.O.T.E.

Pe de alta parte ma intristeaza faptul ca elevii sunt luati ca un fel de masa de manevra pentru a avea spectatori la eveniment cu scopul de a acoperi promovarea extrem de defectuasa pana la inexistenta a acestui important eveniment.

Daca jumatate din aceasta suma alocata ar fi fost utilizata pentru o promovare eficienta atat in tara cat si in afara tarii si agentiile de turism ar fi creat pachete speciale pentru familiile si prietenii concurentilor am fi atras cu usurinta peste 5000 de turisti suplimentari la Brasov care ar fi umplut pentru o saptamana intreaga hotelurile si pensiunile brasovene.

Calculand mai departe faptul ca acesti 5000 de turisti ar fi cheltuiut in medie fiecare cate 500 de Euro in aceasta saptamana pe cazare, mancare, suveniruri si distractie am fi atras in Brasov in acea saptamana o suma de 2.500.000 de Euro din care o parte s-ar fi intors si la bugetul local acoperind suma investita pentru promovare iar comerciantii si hotelierii ar fi fost multumiti de prestatiile administratiei locale.

Ne facand nimic in acest sens s-au adunat frustrari si suparari datorita modului de lucru defectuos si comunicarii catastrofale a comitetului de organizare si a celor implicati din administratrea locala.

Asa simplu se fac calculele in turism iar eu sper ca cei implicati sa invete pe viitor ceva din greselile organizarii F.O.T.E. 2013 Brasov.

http://newsbv.ro/2013/01/27/primaria-da-450-000-de-le-pentru-fote-si-asigura-transport-gratuit-la-competitii-pentru-elevi-si-studenti/

Scrie-mi aici părerea ta