Inregistrarea sedintei de Consiliu Local Brasov din 09.09.2016

Dragi brasoveni,

dupa cum v-am obisnuit regasiti inregistrarea sedintei de Consiliu Local Brasov care a avut loc in data de 9 septembrie 2016.

la aceasta sedinta am facut o interpelare referitoare lucrarilor de schimbare de destinatie a parcarii din spatele corpului nou a hotelului ARO Palace in pietonal.

In principiu nu sunt impotriva maririi zonei pietonale a Brasovului dar imi doresc ca lucrurile sa fie facute corect si cu cap.

O schimbare de destinatie inseamna o investitie si nu cheltuieli curente de reparatie iar pentru a efectua o investitie aceasta trebuie sa fie aprobata de Consiliul Local si bugetata corespunzator, fapt ce nu s-a intamplat pana in prezent desi lucrarile sunt aproape finalizate.

In plus mi-ar fi placut sa se organizeze, asa cum ar fi si normal, o consultare a cetatenilor din acea zona si eu, daca as fi fost in pozitia de decizie, as fi supus dezbaterii construirea unei parcari subterane pe 2-3 nivele pentru a inlocui locurile de parcare care se pierd prin amenajarea pietonalului. Aceste locuri ar fi descongestionat partial Centrul istoric si ar fi oferit atat riveranilor cat si turistilor posibilitati atractive si facile de parcare.

In majoritatea centrelor istorice din Europa se procedeaza astfel si cred ca si Brasovul merita sa intre in randul oraselor europene atat din punct de vedere al dezvoltarii cat si din punct de vedere decizional.

Va doresc o vizionare placuta si astept reactiile dumneavoastra.

Interpelarea inregistrata la Centrul pentru Informarea Cetatenilor -C.I.C. Brasov o puteti citi aici.

Interpelare facuta de Cristian Macedonschi in sedinta de Consiliu Local Brasov de pe data de 09.09.2016

Interpelare facuta de Cristian Macedonschi in sedinta de Consiliu Local Brasov de pe data de 09.09.2016

Cu respect pentru Brasov si brasoveni,

Cristian Macedonschi
Consilier Local la Brasov
Forumul German Brasov

Scrie-mi aici părerea ta