Alături de P.E.R si P.M.P am constituit grupul de consilieri locali pentru “Brașovul European – un Oraș Verde în Mișcare”

PER, FDGR si PMP Brasov lanseaza Grupul pentru Brasovul European, un oras verde in miscare.

PER, FDGR si PMP Brasov lanseaza Grupul pentru Brasovul European, un oras verde in miscare.

Dragi brașoveni,

Ieri a avut loc un eveniment foarte important pentru orașul nostru, pentru noi toți și pentru viitorul nostru într-un oraș modern, acasă – am constituit GRUPUL DE CONSILIERI LOCALI PENTRU “BRAȘOVUL EUROPEAN – UN ORAȘ VERDE ÎN MIȘCARE”. Grupul a fost lansat printr-o conferință de presă comună a Forumul Democrat al Germanilor din România Filiala Municipală Brașov, Partidul Ecologist Român Filiala Brașov și a Partidului Mișcarea Populară Filiala Brașov, care a avut loc în sala de consiliu a Primăriei Municipiului, de la ora 10:00.

Grupul pentru Brasovul european - verde si in miscare

Am creat acest grup pentru toți brașovenii, deoarece toți merităm să trăim într-un oraș modern, care să ne ofere servicii publice transparente si de calitate, locuri de muncă bine plătite, să fie un oraș verde și cu multe oportunități pentru toți cetățenii săi. Misiunea noastră, a grupului, este să fie garantul dezvoltării orașului și transformării lui într-un oraș european. Alături de colegi noștri consilieri locali din PER și PMP, vom promova proiecte urbane de calitate și vom bloca initiațivele care nu prezintă interesele brasovului sau a brasovenilor. Noi suntem garanții dezvoltării Brașovului, dar și ai transparenței și anticorupției aici.


Totodată, ca membru al acestui grup de consilieri locali, rog toate celelalte grupuri politice din Consiliul Local să se oprească din încercarea de a negocia individual cu fiecare dintre noi ieșirea din noul grup. Un lucru este clar: grupul nostru este compact si va rămâne intact, iar oricine își dorește să ne destrame, nu va reuși.

Noi, consilierii locali care facem parte din Grupul pentru „Brașovul european – un oraș verde în mișcare” nu alergăm după funcții. Vom fi transparenți și onești cu toți locuitorii acestui oraș și nu vom face nicio alianță politică pentru a obține vreo poziție publică. Împreună, ne dorim să aducem investiții noi în oraș și să creștem nivelul de trai al tuturor cetățenilor, motiv pentru care vom face lucrurile corect și vom negocia doar pe baza programului nostru comun de dezvoltare europeană a Brașovului. Astfel, în cazul în care colegii noștri politici din partidele mari nu vor înțelege acest mesaj și vor încerca în continuare să ne contacteze separat, vom decide sa rămânem în opoziție.


Sperăm într-un viitor mai bun aici, acasă, să trăim într-un Brașov european, verde și în mișcare, în adevăratul sens al cuvântului, în care calitatea vieții să crească iar tinerii noștrii să aibă un viitor.

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi
Consilier Local din partea FDGR și membru al Grupului pentru „Brașovul european – un oraș verde în mișcare”

Cele mai recente comentarii
  1. Diana Bertha Krausser

Scrie-mi aici părerea ta