Am participat la comemorarea Holocaustului

Dragi brașoveni,

Vineri 9 octombrie am participat la Sinagoga din Brașov la comemorarea Holocaustului.
A fost o festivitate emoționantă pentru care îl felicit pe domnul Tiberiu Roth, președintele Comunității Evreiești din Brașov.
M-au impresionat în mod deosebit elevii de la Colegiul Andrei Șaguna care au susținut un program artistic cu totul tulburător dedicat victimelor Holocaustului. Am constatat cu bucurie că au fost prezenți alături de mine membri ai tuturor minorităților naționale din Brașov, dar și al celorlalte culturi religioase. Este un exemplu de ecumenism superb, de bună conviețuire și respect așa cum doar într-un oraș european multicultural se poate întâmpla.
Din păcate, nici un reprezentat al Primăriei Brașov nu a catadicsit să participe la această comemorare iar din cadrul Consiliului Local a fost pe langa mine doar reprezentantul UDMR, Ladismau Szente prezent. O atitudine care din păcate nu are, din punctul meu de vedere, nici o scuză!

Sunt fericit că am participat la această comemorare și vă asigur că voi depune în continuare toate efoerturile pentru ca în Brașov să nu existe nici un fel de discriminare etinică.

Vă invit să vizionați galeria foto a evenimentului care spune mai mult decât o mie de cuvinte.

cu respect pentru Brasov si brasoveni,

Cristian Macedonschi
Candidat la functia de Primar al Municipiului Brasov in 2016

Scrie-mi aici părerea ta