Apa calda la Brasov – Cand?

Dragi Brasoveni!

Am participat la a doua sedinta AGA Tetkron din noul mandat de consilier local pentru a gasi o formula rapida de a debloca situatia apei calde la Brasov.

Personal sunt de parere ca, dupa cum a precizat si Presedintele ANRSC care a fost prezent la sedinta de saptamana trecuta, sa reluam furnizarea de apa calda in structura actuala a Tetkron pentru a gasi apoi solutia cea mai optima pentru sezonul rece.
Dupa cele precizate de Presedintele ANRSC, domnul Ciocan, se putea furniza apa calda la Brasov fara probleme in continuare si fara licenta Tetkron de distributie si furnizare exact cum am propus si eu in sedintele din trecut. O situatie similara a fost si la Iasi unde NU sa sistat furnizarea de agent termic si apa calda.

Sper ca majoritatea condusa de Primarul Scripcaru, care este urmarit penal de DNA exact in aceasta speta alaturi de functionari din Primaria Brasov si 3 membri din Consiliul de Administratie a Tetkron, sa nu mai blocheze si sa tergiverseze furnizarea apei calde la Brasov si sa puna interesele comunitatii inaintea intereselor personale sau de grup.

La sedinta au participat si reprezentatii Engie – GDF Suez si BEPCO, ei fiind creditorii principali ai Tetkron.

In cazul continuarii a formulei existente Tetkron, pe care o sustin atat consilierii Forumului German cat si cei a PER, atunci nu vor fi disponibilizati nici cei 104 angajati ai Tetkron.

La sedinta s-a decis sa se infiinteze o comisie de 7 persoane din care sa faca parte membrii din toate grupurile politice din Consiliul Local Brasov iar aceasta comisie sa analizeze cea mai viabila varianta de a relua furnizarea de apa calda.

Dupa cum am subliniat si mai sus, sunt de parere ca trebuie platite datoriile restante catre furnizori pentru ca in decurs de o zi sa se poate relua furnizarea de apa calda pentru o perioada limitata la 12 luni, precum a sugerat si domnul Ciocan, Presedinte ANRSC, timp in care comisia creata si Consiliul Local va hotara ce se va intampla cu Tetkron si angajatii acesteia.

Cu respect pentru Brasov si brasoveni.

Cristian Macedonschi

Cele mai recente comentarii
  1. MANUELA TAPOSU

Scrie-mi aici părerea ta