Brasov – Capitala regiunii Transilvania de Sud

Regiunea Transilvania de Sud
Südsiebenbürgen

Pe data de 11 Martie a avut loc sedinta Consiliului Director al FDGR Brasov.

Consiliul Director a FDG, Organizatia Judeteana Brasov, a hotarat in  unanimitate sa sustina neconditionat si sa se alature eforturilor politicienilor locali, indiferent de orientarea politica, a societatii civile brasovene, pentru desemnarea Brasovului ca si Capitala Regionala.

Iata, asa cum am promis, personal voi sustine demersul ca Brasovul sa devina Capitala Regiunala in Regiunea Transilvania de Sud.

Bineinteles, m-ar bucura faptul si voi face toate eforturile ca Dl Klaus Johannis sa fie desemnat sau ales drept Guvernator al Regiunii noastre, deoarece a dat dovada de viziune aplicata la Sibiu si va fi un castig de imagine si de incredere pentru regiunea Transilvania de Sud.

In plus, tin sa afirm raspicat, ca nu pot fi de acord cu o Regiune in care sa fim inclusi pe axa Ploiesti – Bucuresti sau doar pe zona Brasov – Covasna – Harghita, iar cei care se gandesc la aceste propuneri nu sunt in mod clar Brasoveni si nu sustin in mod sigur Brasovul si Transilvania.

Voi fi alaturi de Dumneavoastra in orice demers bun pentru Brasov si Transilvania.

Incepand de azi vom putea sa ne vedem in noul birou al consilierilor locali ai FDGR Brasov.

Va stau astfel la dispozitie, in fiecare zi de:

Luni intre orele 12.30 – 14.30

si

Joi intre orele 16.00 – 18.00,

la sediul FDGR Brasov, str. Dr.Ghe. Baiulescu nr 2, pentru  a construi impreuna pasii pentru o dezvoltare armonioasa a Brasovului.

Pentru a fi langa Dumneavoastra – Brasovenii, indiferent de culoarea politica sau apartenenta sociala.

Pentru ca numai impreuna vom reusi sa rezolvam problemele comunitatii.

Cristian Macedonschi – Consilier Local Brasovean

Scrie-mi aici părerea ta