Un nou spital la Brașov, o prioritate principală pentru noi

Spital-sanatate-icon

Dragi brasoveni,

Exista momente cand este dificil, ba chiar imposibil sa decidem care sunt, intr-un moment sau altul, cele mai prioritate: sanatatea, educatia, transportul sau cultura? Toate sunt importante, pana la urma, insa cosidera ca la capitolul sanatate administratia publica este de ceva vreme restantiera. Acest sector a fost indelung neglijat, dupa principiul romanesc “lasa ca merge asa”.

In ciuda straduintelor constante ale personalului medical exceptional pe care il avem (si pe care din pacate din lipsa conditiilor adecvate il exportam an de an in vest) fara aparatura, dotarile si mediul adecvat, romanii au ajuns sa se planga de conditiile deplorabile intalnite in spitale.

Nu doresc sa redeschid subiecte precum Colectiv, insa cu siguranta tragedia a fost un semnal de alarma. Avem nevoie de spitale construite si dotate la standarde europene, dupa norme bine definite ce sunt respectate ad litteram, nu doar formal.

Astfel, alaturi de Forumul German, ne propunem sa oferim cetatenilor Brasovului un nou spital clinic, prin asociația “Noul Spital la Brașov”, care să răspundă tuturor nevoilor medicale ale brașovenilor, la standarde internaționale. Aceasta initiativa nu este doar binevenita dar si imperios necesara. Pe langa imbuntatirea substantiala pe care o va reprezenta in sistemul sanitar, spitalul va creea noi locuri de munca, va oferi posibilitatea de cercetare in domeniul medical si va incuraja colaborari cu alte clinici similare din strainatate. Toate aceastea, credeam noi, vor oferi un trai mai bun cetatenilor si vor ajuta la punerea Brasovului pe harta celor mai importante orase europene nu doar din punct de vedere turistic si cultural.

Fiți alături de noi pentru un Brașov European! Cu noi mergi la sigur!

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi
Candidat la funcția de Primar al Municipiului Brașov din partea FDGR


Descarcă de aici Programul FDGR pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 în Brașov (în format PDF).
Download_here_button


Scrie-mi aici părerea ta