Brasovul este atractiv pentru noi investitii in domeniul automotive

Marti, 04.04.2017 am fost cu reprezentanta firmei de consultanta internationala EAC – Euro Asia Consulting cu sediul in München sa vizitam doua parcuri industriale in Brasov si in Sacele pentru o posibila investitie mare germana din domeniul automotive.

Prezentarea Parcului Industrial ElectroPrecizia Sacele

Prezentarea Parcului Industrial ElectroPrecizia Sacele

Brasovul este unul din centrele importante automotive din Romania iar faptul ca la noi a pornit prima scoala profesionala duala in domeniu iar investitorii pe care ii avem in domeniu s-au dezvoltat exemplar in ultimii ani atrage tot mai multi investitori noi. Totodata este atractiva pentru relocari si nivelul de calitate a vietii la Brasov mai ales in cazul in care concuram cu alte zone din Romania.

Deficitul nostru mare este inca lipsa aeroportului dar demersurile de finalizare a Consiliului Judetean Brasov le da totusi incredere investitorilor noi ca acesta va fi finalizat pana in 2020.

Dupa vizitele pe teren am fost invitati de Primarul Municipiului Sacele, domnul Virgil Popa, sa ne prezinte potentialul localitatii pe care o conduce.

Decizia investitiei se va face in decursul acestui an si sper sa se realizeze la noi in Zona Metropolitana Brasov pentru a msi crea in prima faza aproximativ 500 de locuri de munca moderne si bine platite.

Doresc sa multumesc pe aceasta cale tuturor care se implica in dezvoltarea Romaniei prin atragerea de investitori dar in special oamenilor deosebiti de la Invest Romania.

Din respect pentru Brasov,
Cristian Macedonschi

#BrasovFirst
#InvestRomania
#2017Magic

Scrie-mi aici părerea ta