Calitatea vieții în Brașov va crește cu o administrație nouă și corectă

Servicii_publice

Forumul German este singurul care poate spune cu certitudine ca poate aduce brașovenilor servicii publice și sociale de calitate, moderne și accesibile pentru toți. Dorinta noastra este ca intre Primaria si cetatean sa existe un parteneriat onest si durabil, bazat pe grija si transparenta. Nu apreciem situatia actuala in care cetatenii se considera neglijati si au senzatia ca Primaria este un opresor, asa ca noi, Forumul German, venim exact cu schimbarea de care toti avem nevoie pentru a face din Primarie o institutie de incredere, onesta si care sa fie mereu la dispozitia brasovenilor, in orice moment al vietii acestora.

Primăria nu este responsabilă doar pentru colectarea taxelor și a impozitelor, ci și pentru asigurarea celor mai bune servicii publice și sociale. Contribuția la bugetul local trebuie să reprezinte o investiție în calitatea vieții, nu o povară permanentă. De asemenea, serviciile publice care se află sub autoritatea Consiliului Local vor deveni un exemplu de bună practică și de eficiență administrativă.

In vederea schimbarii relatiei defectuase dintre cetateni si Primarie, ne propunem
realizarea unui plan de investiții în principalele servicii publice locale, în urma consultării cetățenilor
. De asemenea, consideram necesara angajarea personalului specializat în cadrul Direcției de Servicii Publice pentru a asigura acoperirea tuturor nevoilor tuturor brasovenilor. Totodata, sectorul medical ar trebui sa fie mereu o prioritate pentru Primarie. Pentru noi este un obiectiv modernizarea serviciilor de sănătate și încurajarea tinerilor medici să se stabilească în Brașov.

Pentru a veni in intampinarea dificultatilor brasovenilor, dorim scăderea facturilor la întreținere prin eliminarea pierderilor înregistrate de sistemele de încălzire și apă curentă în cartierele de locuințe ale orașului.Din categoria celor ce intampina dificultati fac parte o serie de cetateni pentru care vrem sa schimbam ceva in bine, asa ca vom realiza acest lucru prin modernizarea și construirea de noi centre sociale pentru persoane provenind din grupuri defavorizate: persoane fără adăpost, victime ale violenței domestice, persoane cu handicap.

Deoarece implicarea sociala merge mana in mana cu bunastarea sociala, un alt lucru pe care ni-l propunem crearea unui sistem de voluntariat în cazul serviciilor sociale, astfel încât cetățenii să se poată implica direct în grija față de categoriile sociale dezavantaje. Trebuie sa avem grija unul de altul, din inima pentru inima, iar noi suntem printre cei fac parte din grupul celor care le pasa, intai de cei de langa noi, dar apoi si de locul in care cu totii traim, frumosul nostru oras Brasov. Fiți alături de noi pentru un Brașov European! Cu noi mergi la sigur!

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi
Candidat la funcția de Primar al Municipiului Brașov din partea FDGR


Descarcă de aici Programul FDGR pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 în Brașov (în format PDF).
Download_here_button


Scrie-mi aici părerea ta