“Coincidenţe Europene” ale lucrului bine făcut!

O paralelă interesantă între Rudolf Schuster şi Klaus Iohannis

Rudolf Schuster, slovac de origine germană a făcut din Košice cel mai frumos oraş din Slovacia.

Košice a fost Capitală Culturală Europeană în perioada în care Schuster a fost primar. Datorită lucrului bine făcut în Košice , Rudolf Schuster a devenit preşedinte al Slovaciei.
În timpul mandatului său a reuşit să transforme o ţară săracă într-unul din cei mai mari producători de automobile din Europa. Economia a devenit tot mai puternică, la fel şi statul de drept. Datorită lui Rudolf Schuster, Slovacia a câştigat credibilitate şi respect pe plan internaţional.

Rudolf Schuster fostul Presedinte al Rebublicii Slovacia si fost Primar al Capitalei Culturale Europene Košice

Rudolf Schuster fostul Presedinte al Rebublicii Slovacia si fost Primar al Capitalei Culturale Europene Košice


Rudolf Schuster s-a născut pe 4 ianuarie 1934 în Košice din tată german. A fost de două ori primar al oraşului, între 1983 – 1986 şi 1994 – 1996. În ultimul mandat Košice a fost capitală culturală europeană.Între 1990-1992 a fost amabasador în Canada. În 1999 a câştigat detaşat alegerile prezidenţiale. A fost preşedinte al Slovaciei din 1999 până în 2004. Perioada respectivă a fost una din cele mai prospere şi respectabile pentru ţara sa. Rudolf Schuster vorbeşte fluent ceha, slovaca, germana, engleza şi maghiara.

Paralelism sau coincidenţe cu Klaus Iohannis ?!

Mai degrabă simetria politică a lucrului bine făcut! Sunt convins că între cele două personalităţi politice europene există şi alte afinităţi. Cei care vor avea cu adevărat de câştigat vor fi cetăţenii României dacă Klaus Iohannis va deveni preşedinte. Aşa cum s-a întâmplat şi cu cetăţenii Slovaciei în timpul mandatului lui Rudolf Schuster. Sper ca şi ţara noastră să aibă parte de performanţa şi respectul lucrului bine făcut.

Klaus Iohannis, primar al Capitalei Culturale Europene Sibiu si viitor Presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, primar al Capitalei Culturale Europene Sibiu si viitor Presedinte al Romaniei.

Dragi romani va indemn sa votati din primul tur “LUCRUL BINE FACUT”

VOTATI KLAUS IOHANNIS

Cu respect pentru Romania si romani

Cristian Macedonschi

Scrie-mi aici părerea ta