Comunicat de presă privind status-ul autostrăzii Sibiu – Brașov

Având în vedere starea deficitară a infrastructurii rutiere și promisiunile continuu nerespectate ale reprezentanților politici de la nivel central, consilierul local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România – Cristian Macedonschi a cerut suportul reprezentantului FDGR în camera deputaților – domnul deputat Ovidiu Ganţ – pentru a obține, din partea Ministrului de resort, situația actuală a proiectului autostrăzii Brașov – Sibiu, în special tronsonul Făgăraș-Sibiu.
Cristian Macedonschi, a declarat că:
„Sunt un susținător al acestor proiecte, fie că vorbim de autostrăzi, fie de aeroport. Consider că Brașovului i-a fost prea mult timp îngrădită dezvoltarea economică și strategică, ținându-l în sah cu aceste proiecte de infrastructură atât de importante pentru dezvoltarea zonei. Brașovul trebuie să fie un hub – să fie conectat prin intermediul autostrăzilor de toate celelalte regiuni.
În urma discuțiilor purtate cu diferite ocazii cu domnul deputat FDGR Ovidu Ganț, acesta a i-a adresat o întrebare Ministrului de resort, la care a primit răspunsul pe care îl atașez acestui comunicat de presă.”

Din respect pentru Brașov și brașoveni,
Cristian Macedonschi

r893A_Page_1

r893A_Page_2

r893A_Page_3

Scrie-mi aici părerea ta