CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU – LIQUI MOLY EDIŢIA a VI-a

Comunicat de Presa – Andreas Huber – Consul onorific al Austriei la Sibiu

In data de 18 Februarie 2017 a avut loc cea de-a șasea ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU – LIQUI MOLY”, in Poiana Brasov, eveniment destinat tuturor celor ce iubesc acest sport de iarna.

La startul competitie au fost prezenti peste 140 de concurenti din 11 judete ale tarii. Printre competitori s-au numarat Excelenta Sa Ambasadorul Austriei la Bucuresti, domnul Gerhard Reiweger; Atasatul Comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti, domnul Gerd Bommer; domnul Zdenko Galbavy, Șef adjunct al misiunii al Ambasadei Republicii Slovace la București si domnul Andreas Huber, Consul Onorofic al Austriei la Sibiu. Iar din partea autorităților locale din Brașov a participat consilierul local Cristian Macedonschi, care și-a dat tot interesul pentru buna desfășurare a acestui eveniment, organizat pentru prima oară la Brașov.
IMG_5001
Vremea frumoasa de afară i-a ajutat pe concurenți să treacă cu brio de cele două manșe de coborâre în slalom uriaș, fara evenimente neplacute (accidente), desfășurate pe trasee diferite. Premiile pentru locurile I, II si III de la toate categoriile de varsta au fost oferite de catre magazinul de articole sportive – Hervis. Astfel, pe prima treaptă a podiumului in clasamentul general a urcat Balogh Lorinc Bernadett (1:10.86), urmată de Balog Kriszta (1:11.89) și Gustoi Anamaria Ioana (1:13.32) la fete, iar la băieți podiumul a fost ocupat de Stelian Mircea Rares – Locul I (1:00.71), Pal Krisztian pe Locul II (1:02.09) și Oancea Matei Alexandru pe Locul III (1:06.89).
IMG_5002
Clasamentul integral poate fi vizualizat pe site-ul www.cupadeski.ro. Pozele de la eveniment vor fi postate atât pe site cât și pe Facebook.

Evenimentul a fost organizat de catre Consulatul Austriei la Sibiu in parteneriat cu Primara Municipiului Brasov, cu sprijinul Sectiei Comerciala a Ambasadei Austriei la Bucuresti, partenerul logistic local a fost firma Bonima, sub patronajul Ambasadei Austriei la Bucuresti. Aducem multumiri Jandarmeriei Brasov, Salvamont Brasov si operatorului de ambulanta privata One Med Brasov. Competitia a fost sustinuta de sponsorii: Liqui Moly – Limorom, Hervis, Selgros, Suzuki-Autohaus Huber, Just T, Roedl & Partner, Cargo Partner, DB Schenker, Kronospan, Salesianer, Uniqa, Metropolis, Kaercher, Go Pro, Aura, Vinurile Liliac si apa plata brasoveana Armonia produsa de Doripesco.

D.l.s.l.d. Rolf Truetsc Killy" responsabil cu cronimetrarea, Domnul Consul Andreas Huber si Cristian Macedonschi

D.l.s.l.d. Rolf Truetsc Killy” responsabil cu cronimetrarea, Domnul Consul Andreas Huber si Cristian Macedonschi

Scrie-mi aici părerea ta