Curtea de Apel Brasov a decis : ”Mica Elveție este LEGALĂ!”

Impotriva tuturor speculatiilor de pana acum, așa cum v-am transmis și în ultimul comunicat de presa, zicala
”Unde-i Lege nu-i tocmeală”
s-a adeverit iar.

Ultima decizie luată de Curtea de Apel, pe care o redau integral, consfințeste și întărește prima decizie luata de Judecătorie.
Recursul formulat de catre unii reprezentanti ai PSD, membrii a Consiliului Local Brasov a fost respins :

Tip solutie: Respingere recurs

Solutia pe scurt: Minuta deciziei nr. 5801/R – Respinge excepţia nemotivării recursului. Respinge recursul formulat de pârâtul Consiliul Local al Municipiului Braşov împotriva sentinţei civile nr. 4225/CA/13.09.2013, pronunţată de Tribunalul Braşov-secţia a II-a civilă, de contencios administrativ în dosarul nr. 9175/62/2012. Fără cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă.

http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6200000000079937&id_inst=64

Mă bucură decizia luată de Consilierii Locali în ultima Ședință Extraordinară, respectiv de a mă valida în Comisia nr.8 și sper ca această decizie sa fie un semn că orgoliile și frustrările nu vor mai influența procesul de luare a deciziilor în Consiliul Local, locul în care electoratul ne-a trimis să muncim pentru comunitate și nu împotriva ei.

Prin urmare, dupa decizia celor doua instante si a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, ”Elveția lui Macedonschi” este perfesct LEGALĂ și lucrează în slujba Brașovenilor.

Cristian Macedonschi
Consilier Local din partea Forumului German la Brasov

Scrie-mi aici părerea ta