Declaratie personala referitoare la inscrierea domnului Klaus Johannis in PNL

Klaus Iohannis Fotograf: Ana Poenariu
Sursa: Ziare de pe net

Dragii mei,

Ieri am fost sunat de foarte multe persoane din media care doreau o declaratie referitoare la pasul facut de Domnul Primar Klaus Johannis.

Tin sa va spun ca este vorba de o decizie personala a domniei sale si pot sa va asigur ca inainte de a lua aceasta decizie, a cantarit-o extrem de bine si a analizat-o din toate punctele de vedere.

Eu l-am cunoscut ca fiind un om vertical, cu coloana vertebrala si capacitate de analiza foarte buna, stiind sa-i reprezinte atat pe cei care l-au ales, cat si interesele zonei pe care o reprezinta.

In continuare, am siguranta ca in negocierile dansului cu PNL a urmarit in permanenta si interesele FDGR, nefiind genul de om care sa-si urmareasca intersele propri.

Din informatiile pe care le detin, in ceea ce priveste parteneriatul istoric cu PNL la Sibiu, domnul Johannis a avut tot timpul o colaborare buna si durabila, inca de la primul mandat de primar. In cadrul Consiliului Judetean Sibiu, majoritile formate in trecut au fost intre FDGR si PNL. Intradevar nu am anticipat acest pas, dar pot sa spun ca nu ma surprinde in totalitate.

Sunt convis ca, in cazul in care, pe viitor, Domnul Klaus Johannis ar ocupa o functie importanta in aparatul de conducere a tarii, aportul adus capitalului de imagine a Romaniei va fi unul extrem de insemnat, dansul fiind un vizionar cu o imagine imaculata, atat in Romania, cat si in stainatate.

Respect decizia domniei sale, ii doresc mult succes si il voi sustine in toate proiectele prezente si viitoare.

Christian Macedonschi

Consilier Local din partea F.D.G.R. in Consiliul Local Brasov

Reactii din Presa

Deutsche Welle

http://www.dw.de/iohannis-omul-care-pacifică-pnl/a-16614021

Cele mai recente comentarii
  1. Margareta Ana Radu

Scrie-mi aici părerea ta