Forumul German ar putea obţine trei consilieri locali

Am primit de curând rezultatele celor mai recente sondaje de opinie comandate la Bucureşti Grupului de Studii Sociale, iar rezultatele sunt încurajatoare atât pentru Forumul Democrat al Germanilor din România, cât şi pentru mine în particular. Procentele pe care este foarte probabil să le obţinem ne determină să fim optimişti în ceea ce priveşte şansele de a face parte din Consiliul Local cu nu mai puţin de 3 reprezentanţi.

Desfăşurat la domiciliile a 1082 de persoane cu drept de vot din Braşov, sondajul dezvăluie o creştere accentuată şi continuă a încrederii electoratului în capacitatea FDGR de a îmbunătăţi nivelul de trai al locuitorilor oraşului şi judeţului nostru, Forumul totalizând 28,1% din opţiuni (locul 2). Mai mult, avem cea mai scăzută eroziune a încrederii cetăţenilor în formaţiuni politice, ceea ce înseamnă că ne bucurăm de apreciere preponderent pozitivă din partea lor. Avem potenţialul de a ne îmbunătăţi scorul electoral, mai ales că, în ceea ce priveşte intenţia de vot, ne situăm deja pe locul 4, cu 8,3%.

Personal, sunt încântat de faptul că, în ceea ce priveşte opinia favorabilă faţă de candidaţii la Primărie, mă situez pe locul 3, cu 18,4% din opţiuni, în urma actualului primar – George Scripcaru şi a lui Cătălin Leonte, candidatul USL. Mă bucură mult şi faptul că am cea mai bună imagine pozitivă, fapt ce mă situează pe a 3-a poziţie (9,8%) ca intenţie de vot.
Rezultatele bune obţinute la acest sondaj de opinie ne demonstrează faptul că avem un program electoral pe termen lung credibil şi coerent. În plus, la realizarea acestor scoruri a contribuit şi campania noastră electorală care se diferenţiază de cele ale contracandidaţilor prin faptul că este constructivă, consumând mult mai puţine resurse faţă de una obişnuită.

 

Scrie-mi aici părerea ta