Forumul German exclus de la lansarea proiectului de Capitala Culturala Europeana Brasov 2021

In calitate de Consilier Local al Forumului German la Brasov dar si in calitate de promotor al Brasovului in Europa si membru al Institutului Regiunilor Europene de la Salzburg am constatat cu tristete ca nici unul dintre reprezentantii oficiali ai Forumului German Brasov nu au fost chemati sa participe la lansarea oficiala a Brasovului in cursa pentru Capitala Culturala Europeana in 2021.

Lansarea oficiala a Brasovului in cursa pentru Capitala Culturala Europeana in 2021. Credit foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov

Lansarea oficiala a Brasovului in cursa pentru Capitala Culturala Europeana in 2021.
Credit foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov

Intr-un oras in care multiculturalitatea este la ea acasa de sute de ani in care minoritatile au o viata si un program cultural foarte active si atractive promovand astfel o dezvoltare europeana a orasului nostru nu este permis ca acestea sa nu participe la un eveniment atat de important.

Credit Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov

Credit Foto: Andrei Paul, Primăria Municipiului Braşov


Minoritatile prin activitatile lor culturala si traditiile de sute de ani in regiune pot juca un rol extrem de important pentru reusita proiectului.

Oricum ar fi, eu personal alaturi de colegii mei din F.D.G.R. am sustinut si vom sustine candidatura orasului nostru si vom face Lobby uriunde va fi nevoie pentru ca Brasovul nostru iubit sa fie desemnat Capitala Culturala Europeana in 2021.

cu repect pentru Brasov si brasoveni in Europa,

Cristian Macedonschi
Consilier Local la Brasov
Forumul Democratic al Germanilor din Brasov

Cele mai recente comentarii

Scrie-mi aici părerea ta