Toate ședințele Consiliului Local Brasov vor fi postate pe blogul meu

Dragi brașoveni,

Asa cum am promis până acum și în toată perioada campaniei electorale, procesul de transparentizare a Primăriei si a Consiliului Local trebuie sa înceapă, iar eu voi face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple.

Astfel, am făcut deja primul pas. Începând cu acest mandat, toate ședințele Consiliului Local #Brasov vor fi inregistrate si transmise, pe internet, pentru ca toți cei care sunteți interesați de ceea ce se discută aici să puteți vedea online.

Îmi pare rău că prima ședintă a noului Consiliu Local recent ales nu a putut fi transmisă live. Pentru că am întâmpinat o problemă și nu am avut acces la internet prima oară, m-am asigurat ca de acum încolo acest lucru nu se mai întâmple și am înaintat către Primărie o cererea de accesare a internetului instituției, la care astept răspunsul in urmatoarea perioada, in maxim 30 de zile. Cererea o puteți vedea aici.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care sunteți interesați de ceea ce se discută în ședințele Consiliului Local Brașov și care nu ați reușit să fiți prezenți la prima ședință, am creat un canal de YouTube în care vor fi încărcate mereu toate ședințele – lucru de care mă voi ocupa personal. Totodată, am încărcat deja prima ședință și o puteți viziona aici sau la următorul link: www.youtube.com/watch?v=ZVVLl-iVWX8.

Transparența a fost dintotdeauna o valoare fundamentală a mea și a Forumului German. Îmi doresc să avem la Brașov o administrație locală corectă și transparentă, care sa lucreze atât în slujba noastră, a cetățeanului, cât și în interesul dezvoltării întregii comunități.

Cu respect pentru Brașov și brașoveni,
Christian Macedonschi
Consilier local din partea FDGR

Scrie-mi aici părerea ta