“Ingeniozitate surprinzătoare – servicii de gopodărie comunală în Transilvania“

Misiune economică austriacă la Braşov, luni 24 martie 2014!

Luni, 24 martie, de la ora 14.30 se va organiza la Hotel Kronwell din Braşov, o conferinţă la care va participa o importantă misiune economică austriacă. Aceasta va fi formată din 16 firme specializate în servicii de gospodărie comunală. Conferinţa se va numi, nu întâmplător, “Ingeniozitate surprinzătoare, servicii de gopodărie comunală în Transilvania: Braşov, Sibiu, Cluj Napoca”. Organizatorii sunt: Ambasada Austriei la Bucuresti – Sectia Comerciala si Camera de Comerţ din Austria – WKO sustinut de Clubul Economic German Braşov – DWK impreuna cu Forumul German Brasov
Toate cele 16 firme austriece au un renume deosebit în domeniul serviciilor publice comunale. Au fost invitate şi firme braşovene de profil şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, pentru a se stabili parteneriate. Firmele din Austria sunt foarte interesate de stabilirea de parteneriate publice private!
Christian Macedonschi a subliniat: “Insistăm ca firmele braşovene şi primarii din judeţ să participe la această întâlnire, deoarece va fi extrem de benefică. Vreau să punctez că va fi prezentă o firmă din Austria care a reuşit în localitatea Gussing,o localitate de aproximativ 4000 de locuitori, o performanţă extraordinară. Gussing a devenit independentă din punct de vedere energetic! Aici energia se obţine din biomasă şi din deşeurile de lemn. Deja am discutat cu primarul din Feldioara, domnul Sorin Taus care este dispus la o asemenea colaborare, practic un proiect pilot, în străvechiul Marienburg, prima localitate înfiinţată de cavalerii teutoni în Ţara Bârsei. Ar fi extraordinar ca şi localităţile braşovene să devină independente din punct de vedere energetic”!
Firmele care doresc să se înscrie la acest eveniment o pot face , până miercuri 19 martie, direct la Ambasada Austriei, secţia comercială, persoană de contact: Arnulf Gressel. Înscrierile se pot face la adresele de mail: arnulf.gressel@advantageaustria.org sau contact@cristianmacedonschi.ro.

cu respect pentru Brasov,

Cristian Macedonschi
Consilier Local al Forumului German la Brasov

Membru in comisia pentru probleme de gospodarie comunala si locativa agricultura, cadastru, fond funciar si agricol, fond forestier,servicii comunitare si de utilitate publica.

WKO - Surprisingly Ingenious

WKO – Surprisingly Ingenious

Formular de inscriere

Formular de inscriere

Cuvant de introducere Rudolf Lukavsky - Consilierul Comercial  al Ambasadei Austriei la Bucuresti

Cuvant de introducere
Rudolf Lukavsky – Consilierul Comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti

Programul evenimentului

Programul evenimentului

Scrie-mi aici părerea ta