Intr-un final… s-a facut dreptate la Brasov

DREPTATEA A INVINS

Dragi Brasoveni,

trebuie sa va marturisesc ca ma bucur ca intr-un final s-a facut dreptate si s-a aplicat legea si in Consiliul Local Brasov.

Ii felicit si le multumesc colegilor care, in ultimul ceas, au dat dovada de intelepciune si au gasit solutia optima de a nu se dizolva Consiliul Local.

Orgoliile si frustrarile nu isi au locul acolo unde noi am primit increderea electoratului sa-l reprezentam si sa lucram pentru el.

“Unde-i lege nu-i tocmeala” s-a aplicat intr-un final dar ramane insa totusi un gust amar cat a trebuit sa lupt pentru un lucru atat de normal.

Am ramas insa surprins ca colegii de la PSD, mai exact, Mihai Girda, Viceprimarul Razvan Popa, Liviu Lupu si Tudor Dutu au lipsit nemotivati de la aceasta sedinta pe care ei insasi, alaturi de alti 5 consilieri, au convocat-o.

Domnul Catalin Leonte lipsind motivat la fel ca si mine.

Sper sa invatam cu totii din acest caz, ca in viitor, sa nu se mai repete si sa se ajunga din nou in situatii extreme din orgolii iar normalitatea sa fie in Brasov la ea acasa.

La sedinta “de-ndata” convocata astazi de 9 dintre consilierii locali din Brasov s-a votat infiintarea unei noi comisii.

Comisia 8 pentru resurse naturale, transport, circulație și parcări avand urmatoarea componenta:

1.Sergiu Chifu (PDL) – președinte
2.Christian Macedonschi (FDGR) – secretar
3.Mircea Boricean (PC)
4.Mihail Tarba (PDL)
5.Szente Ladislau (UDMR).

Este o comisie cu multe reponsabilitati mai ales din prisma proiectelor de dezvoltare urbana care urmeaza a fi propuse, dezbatute, aprobate si implementate la Brasov.

Imi doresc si am spus-o si in trecut ca Brasovul sa devina un “SMART-CITY” cu o infrastructura moderna si facila pentru cetateni, cu un transport urban modern, comod si punctual, sa aibe cea mai facila retea de drumuri de biciclete care sa lege toate cartierele cu centrul orasului si sa ramana in continuare capitala verde a Romaniei.

Cu respect pentru Brasov
Christian Macedonschi
Consilier Local din partea Forumului German la Brasov.

Scrie-mi aici părerea ta