Klaus Johannis va aduce un suflu nou si un randament superior guvernarii

Brasov, 9 februarie 2014

Klaus Iohannis Fotograf: Ana Poenariu  Sursa: Ziare de pe net

Klaus Iohannis Fotograf: Ana Poenariu
Sursa: Ziare de pe net

Duminica am declarat ca eventuala numire a lui Klaus Johannis in Guvernul Romaniei este un pas inainte pentru Romania si ar aduce un randament superior guvernarii. In opinia mea primarul Sibiului ar constitui si un suflu nou pentru proiectul regionalizarii, aducand vasta sa experienta in administratia locala, in plan national.

Susţin, fara rezerve, nominalizarea domnului Klaus Johannis ca vicepremier şi ministru de interne. Numirea sa ar constitui un pas inainte pentru Romania si ar aduce un randament superior guvernarii si am subliniat faptul ca excelenta administrativa saseasca, dovedita in plan local, va contribui si la eficientizarea administratiei centrale, dand totodata un semnal fata de partenerii externi.

Avem nevoie mai mult ca oricand de seriozitate in actul de guvernare, domnul Johannis fiind un element care sa dea romanilor incredere in faptul ca nu toata clasa politica este la fel. Consider că liberalii au făcut o mutare foarte inspirată. Propunerea este menită să aducă la rampa nationala omul potrivit, cu un capital de imagine si incredere considerabil. România are mare nevoie, în aceste momente, de seriozitatea, profesionalismul şi fermitatea lui Johannis.
Social-democratilor nu trebuie sa le fie frica sa treaca Guvernul prin Parlament, la nevoie, liberalii impartasindu-le buna credinta si increderea in pastrarea USL.

Salut şi susţin această propunere si din perspectiva regionalizarii, care va avea un suflu nou. Cred într-o reformă reală a administratiei publice din România, cu mai mult respect pentru cetateni, Johannis dovedind deja la Sibiu ca în administraţie se poate face si performanta.

Cu respect pentru Brasov,
Cristian Macedonschi
Consilier Local

Scrie-mi aici părerea ta