Gandeste-te, te rog, si la cei care locuiec in Schei, …

Comment on Mă opun public construirii arterei de circulaţie auto “După Ziduri” ! by Ioana.

Gandeste-te, te rog, si la cei care locuiec in Schei, aproape de Pietrele lui Solomon, carora li s-a restrictionat deja accesul cu masinile in unele zone, tocmai pentru a fi protejate. Care, de asemenea, au un singur autobuz, care circula din 20 in 20 de minute, tocmai pentru a nu afecta cu trafic greu acea zona a orasului. Tu propui restrictionarea traficului pe Muresenilor. Asta e inca un pas spre izolarea cartierului Schei, cand noi de fapt avem nevoie de fluidizarea traficului pentru a ne fi mai usor sa ajungem in oras.

Ioana Also Commented

Mă opun public construirii arterei de circulaţie auto “După Ziduri” !
Nu mi se pare o idee buna sa transformam Muresenilor in pietonal. Orasul are destule pietonale spun eu(in zona mea, de la Piata Unirii in sus pana la Pietrele lui Solomon, unde gasesti loc cat ai nevoie ca sa asculti apa).
Vrem sa fim un oras european, in care sa se circule civilizat, nu ca in Bucuresti. Pentru asta eu as fi de acord cu accesul masinilor pe dupa ziduri, dar atat timp cat ramane si Muresenilor circulata, pt ca e nevoie de ambele artere.
Cat despre caderea zidurilor…daca ne punem asa problema, zidurile pot cadea chiar si acum, sau pot cadea din alte cauze decat dinamitarile. Mergem pe principiul ca arhitectii vor stii cum sa protejeze zidurile.


Mă opun public construirii arterei de circulaţie auto “După Ziduri” !
De acord. Se protejeaza si copacii si apa si zidurile. Atat timp cat proiectul se face corect si alunecarile de teren sunt evitate, nu vad nicio problema.


Mă opun public construirii arterei de circulaţie auto “După Ziduri” !
Ai dreptate, desi e un mod cam dur de a o expune.