MULTUMESC & DANKESCHÖN

Dragi Prieteni si Sustinatori
Dragi Romani de pretutindeni,
Dragi Brasoveni,

In primul rând țin sa multumesc tuturor celor care au crezut si au votat ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT, acest proiect atât de important pentru Romania postdecembrista, pentru o Romanie Normala.

Eu am crezut in Klaus Iohannis de la bun început si am luptat online, offline, in tara si in afara pentru ca acest vis sa devină realitate.

Inceput de campanie in Piata Victoriei in Bucuresti!

Inceput de campanie in Piata Victoriei in Bucuresti!


Le multumesc tuturor Brasovenilor care au ieșit la vot si au pus in mâinile lui Klaus Iohannis speranta lor intr-o Romanie mai buna, sunt mândru de tinerii care au înclinat balanța in favoarea binelui, care nu s-au lăsat manipulati si au scris un scor extrem de bun atat in Brasov cat si in județ.

Le multumesc primarilor care s-au implicat si au luptat si ii felicit ca nu s-au lasat ademeniți de ordonanța migrării prin bani publici folosiți drept pomana electorală

Un respect extrem de mare il am fata de toți Romanii din Diaspora care au stat pe frig, vânt si ploaie pana la 11 ore la coada ca sa poată sa-si exprime un drept fundamental, dreptul la vot iar acestora le transmit un MULTUMESC pe măsura.

Totodata doresc in special sa le multumesc Familiei mele care m-a sustinut din prima clipa avand rabdare si intelegere, colegilor de la Forumul German Brasov care s-au implicat in campanie, colegului meu din Consiliul Local Werner Braun, Fanfarei Germane a Țării Barsei, tuturor sustinatorilor si sufletelelor implicate si in special prietenului meu bun Helmuth Hensel care a fost voluntar din partea noastră si observator la secția de votare de la München.

Dupa aceasta campanie sunt cu siguranță foarte multe de spus dar cel mai important lucru este sa privim înainte sa Înțelegem mesajul si misiunea pe care am primit-o cu toții de la Romanii de pretutindeni care au dat dovada prin votul lor ca sunt un electorat responsabil, ințelept si matur.
Romania, pe drumul ei spre normalitate trebuie sa străbată o serie întreaga de reforme, de la clasa politica la administratie, de la sistemul de sanatate la învățământ, ca toate acestea sa vina in sprijinul cetateanului si ca acesta sa se simtă din nou respectat la el in Romania.

In final trebuie sa va spun ca, noi toți, împreuna cu Klaus Iohannis am scris pe 16 Noiembrie 2016 istorie. Am pus bazele unei Romanii moderne, Europene, fără corupție si fără nepotisme.

Dragii mei, dar nici un nou început nu poate sa pornească fără o curățenie drastică.
Astfel, datorita organizării dezastroase si antidemocratice a alegerilor in Diaspora atat in primul cat si al doilea scrutin, datorită umilinței aduse miilor de Romani cer si eu cu fermitate demisia Prim-ministrului Victor Ponta responsabil ca sef de guvern si a miniștrilor de resort, Ministrul Afacerilor Externe, Theodor Melesca si Ministrul pentru relațiile cu Diaspora Bogdan Stanoevici.

Cu drag îmi aduc aminte de citatul intelectului chinez Lao Tzu cu care am început in mediul online aceasta campanie, citat care-l caracterizeaza perfect pe noul nostru Presedinte, Klaus Iohannis.

Va doresc la toti o saptamana frumoasa in acest spirit.

Lao Pic Jo

Cu respect pentru Brasov si Brasoveni,

Cristian Macedonschi

Update: Theodor Melescanu si-a dat demisia in decursul zilei de Marti 17.11.2014 in urma presiunilor. Nu putem sa vorbim de o demisie de onoare. Daca si-ar fi dat demisia duminica seara sau luni dimineata am fi putut sa vorbim de o demisie de onoare altfel nu!

Astept cu interes demisia lui Victor Viorel Ponta Primministrul Romaniei si prim responsabil pentru dezastrul din Diaspora si a Ministrului pentru Relatii cu Diaspora Bogdan Stanoevici

Scrie-mi aici părerea ta