Ne mai despart 26 de zile de cel mai indragit eveniment al Brasovului: Oktoberfest Brasov 2015

Dragi brasoveni,

countdown-ul a inceput deja, in 29 de zile isi deschide pentru 11 zile cel mai mare si mai indragit eveniment brasovean portile.

Anul acesta avem oaspeti de seama din toata Europa, din Germania, Austria, Elvetia, Anglia, Irlanda, Belgia si Suedia.
Renumitul Oktoberfest Schurli vine pentru a doua oara la Brasov fiindca s-a simtit foarte bine la noi si a devenit si un ambasador al Oktoberfest-ului nostru pe langa cel al originalului de la München.

Autorul cartii Oktoberfets München - 30 de ani prezent pentru a 2-a oara la Oktoberfest Brasov.

Autorul cartii Oktoberfets München – 30 de ani prezent pentru a 2-a oara la Oktoberfest Brasov.


Poate cea mai renumita delegatie de anul acesta este cea a Clubului Exportatorilor Bavarezi care vin sa imbine placutul cu afacerile, sa viziteze regiunea noastra, sa se intalneasca cu reprezentantii principali ai economiei brasovene la targul de produse brasovene “Made in Brasov” si pentru a sarbatorii impreuna cu noi traditia germana a berii desigur la Oktoberfest Brasov.
Cu o delegatie de peste 35 de membri si jurnalisti bavarezi va vizita renumitul club economic bavarez "Export-Club-Bayern" Brasovul intre 3 si 6 Septembrie.

Cu o delegatie de peste 35 de membri si jurnalisti bavarezi va vizita renumitul club economic bavarez “Export-Club-Bayern” Brasovul intre 3 si 6 Septembrie.

Oktoberfest-ul sarbatoreste anul acesta 7 ani la poalele Tampei si a ajuns cel mai mare eveniment de acest gen din sudestul Europei atragand an de an mii de turisti la Brasov. Anul trecut spre exemplu ne-au trecut pragul peste 40.000 de turisti care au adus o infuzie de capital in economia locala, in special in industria ospitalitatii, de peste 8 milioane de euro. Toate hotelurile din Brasov au fost pline, restaurantele si cafenelele din centru nu mai aveau locuri libere iar magazinele din centru au facut rulaje similare cu perioada craciunului.
Deasemenea este o perioada benefica pentru taximetristii brasoveni care au curse multe si bune pe tot parcursul Oktoberfestului.
Anul acesta asteptam o crestere a numarului de turisti pe perioada Oktoberfest cu aproximativ 20.000 de turisti.

Imbinand perfect distractia cu multiculturalitatea brasoveana si dezvoltarea economica a regiunii noastre, Oktoberfest Brasov a devenit in cei 7 ani de existenta la unul dintre cele mai reunite branduri brasovene.

Dupa cum stiti, an de an am venit cu multe noutati la Brasov si anul acesta vor exista multe surprize pentru vizitatorii Oktoberfest dar sa nu uitam ca cel mai important lucru este si ramane totusi berea… 🙂

Pe langa renumita marca brasoveana Ciucas, in fiecare an, am oferit oaspetilor nostri berea alba nefiltrata germana Kronstädter Weizenbier.

Va astept cu drag intre 3 si 13 Septembrie la Oktoberfest Brasov sa ne distram si sa petrecem impreuna clipe de neuitat.

n 29 de zile va astept cu bratele deschise la Oktoberfest Brasov 2015

n 29 de zile va astept cu bratele deschise la Oktoberfest Brasov 2015

Al vostru,
Mace

Scrie-mi aici părerea ta