Nu vrem să fim conduși de corupți!

Dragi brasoveni,

Formidabila frondă populară împotriva dezincriminării abuzurilor, corupției și hoției aleșilor (sau numiților) nu se putea opri doar la revendicarea abrogării unor OUG.
Sutele de mii de protestatari aflați în starea de grație a unei veritabile mutații de conștiință civică nu se puteau mulțumi cu simpla repliere a custozilor abuzului și corupției românești-Dragnea, Grindeanu sau Iordache.

Credit foto: Bretotean Adrian

Credit foto: Bretotean Adrian


Ei vor mai mult decît atât, vor o schimbare de paradigmă morală în viața publică. ”Nu vrem să fim o nație de hoți” a fost unul din leit-motivele uriașelor proteste. Or, nu putem să nu fim ”o nație de hoți” dacă lăsăm hoții să ne conducă iar de acest adevăr fundamental (atât de evident dar totuși atât de ignorat) au devenit conștienți timișorenii și bucureștenii (vezi noua proclamatie de la Timisoara) care, prin punctul 8. al Proclamației Inițiativei Timișoara și prin punctul 2. al Listei puse în dezbatere de grupul ”Corupția ucide” au cerut imperativ excluderea persoanelor urmărite penal, trimise în judecată sau condamnate, de la ocuparea unor funcții publice.
Cristian Macedonschi la protestele de la Brasov

Cristian Macedonschi la protestele de la Brasov


E timpul ca și Brașovul să-și aducă aminte de ”oaia neagră” care-l conduce și să revendice același lucru. E timpul să-i cerem Primarului George Scripcaru să-și dea demisia până când se finalizează cele 4 dosare de corupție și abuz în serviciu deschise de DNA. E timpul să-i arătăm obrazul și să-i transmitem că a făcut suficient rău Brașovului ruinându-i imaginea, că din cauza lui a devenit nefuncțională primăria Brașov (mulți directori din direcții importante sunt implicați în acele dosare și au trebuit să-și dea demisia), că o treime din bugetul orașului pe 2016 (nu mai puțin de 50 de milioane euro) a rămas nefolosită lipsindu-i pe brașoveni de proiecte și beneficii publice importante.

E timpul ca Brașovul să ceară o SCHIMBARE ADEVARATă!

#neamsaturat
#coruptiaucide
#rezist si #rezistampentru #Romania

Din resoect pentru Brasov si brasoveni

Cristian Macedonschi
Consilier Local din partea FDGR
La Brasov

Scrie-mi aici părerea ta