PARTENERIAT STRATEGIC RYANAIR -OKTOBERFEST BRASOV

Comunicat de presa

RYANAIR LANSEZĂ PARTENERIATUL CU OKTOBERFEST BRAȘOV PENTRU PROMOVAREA TURISMULUI REGIONAL ÎN ROMÂNIA

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi (19 iulie) a lansat noul parteneriat cu Oktoberfest Brașov, totul pentru că Ryanair continuă să susțină turismul regional în România.
Acest parteneriat cu Oktoberfest Brașov va promova potențialul turistic al orașului transilvănean la mai mult de 2,500,000 de vizitatori din Irlanda și Marea Britanie, care, cu ușurință, pot călători la Brașov, la tarifele reduse ale Ryanair, cu serviciile din Londra Stansted către București, operat cu o frecvență de două zboruri zilnice, dar și Dublin – București, cu 5 zboruri săptămânale.
Ryanair a sărbătorit noul parteneriat, dar și rezervările în avans record pentru București, prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarif promoțional de la doar 9.99€ pentru călătorii în august și septembrie. Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri (21 iulie).

Denis Barabas - Ryanair si Cristian Macedonschi - Consilier Local FDGR Brasov

Denis Barabas – Ryanair si Cristian Macedonschi – Consilier Local FDGR Brasov


Denis Barabas, Ryanair Sales & Marketing Executive România, a declarat:

“Suntem încântați să lansăm noul nostru parteneriat cu Oktoberfest Brașov. Este o inițiativă respectabilă de a susține turismul regional românesc deoarece peste 2,500,000 de turiști din Irlanda și Marea Britanie vor fi invitați să zboare cu Ryanair, din Dublin și Londra, la București, pentru a descoperi acest frumoș oraș din Carpați.
Pentru a sărbători parteneriatul cu Oktoberfest Brașov, dar și rezervările în avans record pentru cele 13 rute Ryanair, disponibile în cadrul Calendarului Iarna 2017 București, scoatem la vânzare locuri de la doar 9.99€ pentru călătorii în august și septembrie, care sunt acum disponibile pentru rezervări până Vineri (21 iulie). Așadar invităm clienții să se grăbească și să acceseze Ryanair.com pentru rezervarea următoarei escapade tarif redus.”
Cristian Macedonschi, fost Președinte al Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului în Judetul Brasov, a declarat:
“Mă simt pe cât de onorat pe atât de mândru că am reușit să creăm un parteneriat de promovare turistică a Brașovului prin intermediul celui mai mare operator aerian european low cost, Ryanair. Brașovul este vârful de lance al turismului românesc și atrage an de an sute de mii de turiști străini prin atracțiile turistice, tradițiile, natura, istoria și desigur prin evenimente de calitate precum Oktoberfest Brașov care a ajuns în numai 9 ani să devină cel mai mare eveniment de gen din România. În calitate de pasionat de dezvoltarea orașului și în special de dezvoltarea turistică într-un Brașov inteligent îmi doresc ca turiștii să călătorească ușor și ieftin înspre Brașov la cel mai îndrăgit festival, și de aceea am căutat modalități de a facilita acest lucru.
În legătură cu promovarea comună pe piața irlandeză și engleză a Oktoberfest Brașov și Ryanair mă aștept să atragem în perioada 7-17 Septembrie 2017 peste 8.000 de turiști care să descopere în mod plăcut atât tradițiile culinare cât și cele culturale prin intermediul festivalului brașovean.”
IMG_9888

SFÂRȘIT
Pentru mai multe detalii,
vă rugăm contactați:​​Robin Kiely​​​Olga Pawlonka
​​​​Ryanair DAC​​​Ryanair DAC
Tel: +353-1-9451949​​Tel: +353-1-9451768
press@ryanair.com​​pawlonkao@ryanair.com ​

Scrie-mi aici părerea ta