Participare numeroasa la dezbaterea publica

Doresc sa multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care au participat la acest eveniment dar in primul rand copiilor de la Liceul J. Honterus care ne-au incantat cu concertul de colinde in deschidere si fetelor care au cantat extraordinar la incheierea dezbateri, Cezara Cretu si Andreea Hristea.

 https://www.youtube.com/watch?v=bgPSul2Dn78&feature=player_embedded#!

Multumesc si invitatilor din prezidiu, care cu toate ca au fost anuntanti doar cu 2 zile inainte au dat curs invitatiei si au participat activ la dezbatere.

In special insa doresc sa-i multumesc colegului meu, deputatul F.D.G.R., Prof. Ovidiu Gant, care in pofida vremii a venit la Brasov la dezbatere si care se implica in mod constant pentru invatamantul in limba germana la Bucuresti.

El a zis lucrurilor pe nume  si ma bucur sa am un om de baza care se va implica in continuare si pentru noi in solutionarea problemelor la nivel ministerial.

Sper sa fi avut cu totii o seara constructiva si sa fi reusit macar pentru inceput sa semnalam unele probleme ale invatamantului in limba germana la Brasov.

Dupa cum s-a vazut nu toate lucrurile sunt intocmai roz insa daca ne vom implica, cu siguranta vom putea rezolva o parte din problemele punctate iar pentru cele care nu se pot rezolva pe plan local putem face presiune publica.

Maine in decursul zilei voi posta si rezumatul dezbaterii iar in final va doresc un Mos Nicolae bogat care sa aduca caldura si bucurie in caminele voastre.

Scrie-mi aici părerea ta