Pasiunea mea Brasovul, la ITB Berlin

Dragii mei brasoveni,

Promovarea Brasovului la cel mai mare targ de turism din lume – ITB Berlin[/caption]Astazi se deschid portile celui mai mare targ de turism din lume, ITB Berlin 2014.

Impreuna cu achipa mea reprezentam Brasovul cu un stand propriu in cadrul pavilionului Romaniei.

Imi doresc sa atragem cat mai multi turisti straini in judetul nostru si sa profitam la maxim de atractiile turistice pe care le avem.

Brasovul este judetul turistic nr. 1 din punct de vedere a sosirilor turistilor straini veniti in vacante.
Anul trecut am avut aproximativ 120.000 de turisti straini care au inoptat in judetul nostru dar trebuie sa va spun ca nu ma multumeste nicidecum. Potentialul si posibilitatile noastre sunt mult mai mari si trebuie sa ne unim fortele pentru a multiplica numarul de turisti.

Orice oras trebuie sa aiba un brand daca vrea sa aiba succes in plan international.
Noi romanii nu reusim sa ne punem de acord mereu cu privire la ce trebuie facut. E unul din motivele pentru care administratia nu a venit inca cu un brand coerent. Pana la urma, daca vrem sa ne miscam mai repede, trebuie sa ne bazam pe initiativa privata.

Am creat impreuna cu echipa mea, special clipul de promovare pentru ITB Berlin ca sa le transmitem niste emotii celor care ar dori sa ne viziteze si sa le trezim curiozitatea.

Clipul e perfectibil, e o incercare de a ne prezenta mai bine, mai dinamic, in conformitate cu lumea globalizata si tehnologizata in care traim.

Sunt interesat de impresiile voastre si promit sa le integrez, cu un film si mai bun. Clipul de mai jos e in engleza, vine curand in romana si germana.

http://www.youtube.com/watch?v=6aAKaBTXmT4&feature=youtu.be

Promovarea Brasovului la cel mai mare targ de turism din lume - ITB Berlin

ITB Berlin

ITB Berlin

20140305_111559

Brasov-loves-you
Cu drag, de la ITB Berlin,
Cristian Macedonschi

Scrie-mi aici părerea ta