Pe 1 Decembrie se vor implinii 3 luni fara sedinta ordinara de Consiliu Local la Brasov

Care este pasul urmator?

Articolul 55 aliniatul 1 litera b spune ca:

Consiliul Local se dizolva de drept in cazul in care nu a adoptat in trei sedinte ordinare consecutive nici o hotarare.
Sesizarea instantei se facde de orice persoana interesata sau de catre Primar, Viceprimar, Secretar sau Prefect.

In fiecare luna trebuie tinuta cel putin o sedinta ordinara ceea ce daca trece aceasta luna fara o sedinta ordinara, trec cele trei consecutive fara sedinta ordinara convocata legal si se aplica prevederile articolului mai sus mentionat.

Faptul ca s-a anuntat o sedinta ordinara in lipsa existentei legale a comisiilor de specialitate a consiliului local subliniiaza inca odata ilegalitatea acesteia si nu anuleaza sanctiunea prevazuta de lege.

Am declarat ca singura solutie este ca fortele negative din Consiliul Local Brasov sa accepte ca au fost ingenunchiate de catre “BUTURUGA MICA”, Consilierul Local din partea Forumului German Brasov, Cristian Macedonschi, fiindca am luptat pentru legalitate inca de la bun inceput, si sa-mi acorde locul cuvenit intr-una din comisiile de specialitate din Consiliului Local Brasov.

Este de mentionat faptul ca mai multi dintre consilieri locali fac parte din doua sau chiar trei comisii.
Deci, blocarea mea este generata de orgolii si rea vointa.

Pe cine deranjez in Consiliul Local?

Nu-mi doresc dizolvarea Consiliului Local, imi doresc doar sa intram in legalitate si implicit in normalitate. Imi doresc sa lucrez in conditii egale cu ceilalti consilieri nu numai pentru cei care m-au votat ci pentru toti BRASOVENII.

Scrie-mi aici părerea ta