Promovez Brasovul ca destinatie economica de excelenta la München

Buna dimineata prieteni,

Am plecat spre Otopeni sa zbor la München, capitala Bavariei, unde voi reprezenta Brasovul la doua evenimente importante.

Primul eveniment este organizat de tinerii antreprenori ai www.Export-Club.de cu ocazia Zilei Nationale a Germaniei in cortul superlativelor culinare din cadrul Oktoberfest München, Das Käfer Zelt.

Acolo voi avea ocazia sa intalnesc tineri antreprenori in randul carora sa promovez Brasovul ca destinatie economica si turistica de excelenta.

Al doilea eveniment este pe 4 octombrie la Centrul International de Expozitii si Congrese din München, Münchner Messe, care gazduirste intre 4 si 6 octombrie cel mai important targ de RealEstate si promovare urbana din Europa, ExpoReal.

Prima zi a targului este focusata pe Romania, tara noastra avand und stand impresionant, organizat de camera de comert Romano-Germana, AHK, in cadrul caruia se prezinta numeroase judete, regiuni si orase din Romania.
In dupa amiaza zilei se va organiza si o conferinta/dezbatere despre Romania si dezvoltarea acesteia la care participa toti investitorii interesati de viitoare investitii in tara noastra si in special in orasele secundare.

Mi-ar fi placut sa participe si Brasovul cu un stand la acest targ atat de important ca sa ne promovam marile proiecte de dezvoltare precum aeroportul Brasov-Ghimbav, Institutul de Cercetare a Universitatii Transilvania, parcurile industriale sau proiectul de Centru de Congrese si Expozitii pe suprafate fostei fabrici Rulmentul ca proiect de regenerare urbana.

Ca speakeri in panelul despre Romania sunt invitati mari investitori precum Tatian Diaconu, CEO Immochan Romania care dezvolta la Brasov proiectul rezidential Coresi Avantgarden si a cumparat de curand Coresi Business Park.

Speakerii panelului despre dezvoltarea Romaniei

Speakerii panelului despre dezvoltarea Romaniei


Eu voi promova la München ca reprezentant al Brasovului doua proiecte importante de dezvoltare ale Brasovului.

1. Aeroportul International Brasov Ghimbav

2. Centrul de Expozitii si Congrese Rulmentul Brasov

Avand si intalniri stabilite in prealabil cu reprezentantii aeroportului din München si cei ai Münchner Messe.

Aceste doua proiecte majore ale Brasovului s-ar sustine reciproc si ar promova Brasovul ca cel mai important oras expozitional si de congrese din Romania.
Pozitia centrala a orasului nostru in Romania si infrastructura buna de cazare sunt benefice si ar sustine aceste doua proiecte.

Brasovul trebuie sa intre intr-o noua etapa de dezvoltare economica iar aceste doua proiecte ar fi atat catalizatoare cat si acceleratoare pentru acest demers.

In urmatoarele zile voi veni cu completari, detalii si desigur multe poze.

Cu respect pentru Brasov si brasoveni,
Cristian Macedonschi
Consilier Local – Forumul German
Presedinte – Smart City Brasov

Scrie-mi aici părerea ta